...
TRENUTNO16:30 - 16:45Tehnologija

Lifestyle / Kuhinja

Lisnata piletina

15.12.2014.

Brzo i fino!

.

   Izdinstaj luk na malo masnoće, dodaj na kockice narezanu šargarepu i peršun, stavi vegetu, zali sa 0,5 dcl vode i poklopi. Nakon par minuta dodaj mlevenu piletinu, beli luk, kelj, stavi biber. Kad je to prodinstano, dodaj 2 kašike svežeg sira, krastavce narezane na kockice, sve dobro promešaj i dinstaj otklopljeno. Pred kraj dodaj malo narezanog peršunovog lista. Gotovo je čim sva tečnost ispari. Lisnato testo razreži sa strane, u sredinu stavi slaninu, na slaninu stavi listiće sira, dodaj fil od piletine, zamotaj, premaži jajetom i pospi susamom, peci na 220 cca 25min, ili dok lepo ne porumeni

   Fino je i toplo i hladno, tako da - prijatno!

 

 

Možda te još zanima:

.

Piletina na kineski

Za danas su vam potrebni samo kineski štapići i prazan stomak.

.

Bogat pileći file

Brzo, fino i prejednostavno.

.

Piletina sa čeri paradajzom

Verovatno ste primetili da se svakodnevno trudimo da vam predložimo klopu koja se lako priprema. Svesni smo da se ovo…

.

WhatsApp testira nove funkcije

WhatsApp radi na nekim bitnim izmenama u okviru svoje aplikacije, uključujući i dve velike promene na fotografijama. Pojavili su se…

.

Ulazak na Exit samo uz zeleni sertifikat

Jubilarni, dvadeseti Exit festival održava se od 8. do 11. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi. Ove godine procedura ulaska na festival…

.

PCR i serološki testovi su dve potpuno različite stvari

Pandemija koronavirusa donela nam je nova znanja iz virusologije, imunologije, mikroogranizama, njihovih funkcija i osobina, ali i pregršt informacija iz…

  • 15:00 Vaš DJ sat
  • 16:00 Popodne na O radiju
  • 16:30 Tehnologija
  • 16:45 Prava stvar
  • 17:00 Dnevna soba

Anketa

Na koji način koristiš ChatGPT?

Oradio logo