...
TRENUTNO05:00 - 10:00Music mix by Anja

Kultura

Stefan Milenković i Vasil Hadžimanov zajedno na Dočeku 7529.

04.01.2021.

U okviru Dočeka 7529, violinista Stefan Milenković i novosadski kamerni orkestar Camerata Academica ugostiće pijanistu i kompozitora Vasila Hadžimanova.

.

Kako najavljuju organizatori, Hadžimanov će se Milenkoviću pridružiti u izvedbi numera "Preko brda, preko brega" i "The Christmas Song", a ceo koncert publika će moći da isprati 13. januara u 20h preko platforme visitns.rs, kao i na Drugom programu Radio-televizije Srbije.

Doček u Novom Sadu prvi put će biti realizovan u onlajn formatu, predstavljajući nove prostore za kulturu, kao što su Fabrika, Skladište i Biro na Velikom Limanu, buduća Čeličana, mreža kulturnih stanica i prva Gradska koncertna dvorana, najavljeno je iz EPK 2021.

Pored Milenkovića, Hadžimanova i kamernog orkestra Camerata Academica, 13. januara nastupiće i Električni orgazam, Buč Kesidi, bend Džezva&Džezvica, mlada violinistkinja Lana Zorjan, Novosadski duvački kvintet i sopran Agota Vitkai Kučera sa pijanistkinjom Jelenom Simonović Kovačević.

Njima će se pridružiti reper Filip Arsenijević, koji će za ovu priliku nastupiti u inovativnom aranžmanu "Surreal&Beyond", potom hor Sveti Stefan Dečanski sa gudačkim orkestrom Orfelin, dok će najmlađi uživati u Operi za decu Udruženja umetnika "Visoko C".

Možda te još zanima:

.

Stefan Milenković i Nele Karajlić na ovogodišnjem Arsenal festu

Slavni violinista Stefan Milenković i frontmen Zabranjenog Pušenja dr Nele Karajlić izvešće svoj program "Rock El Clasico", 30. juna, tokom…

.

Rambo Amadeus otvara novu M Lab sezonu

Svetski mega car Rambo Amadeus otvoriće jesenju sezonu M lab klinike koncertom u Studiju M, u četvrtak 27. oktobra.

.

Čaba Tot Bagi: Držati se svoje muzike je teško, ali vredi!

Nova "epizoda" M lab-a održana je u Studiju M uz master class Čabe Tot Bagija i koncert muzičkog sastava Čaba…

.

Mladi mogu puno da nauče iz M lab projekta

Druga sezona projekta M lab počinje danas u 17 sati predavanjem Zorana Kostića Caneta i koncertom benda Škrtice u 21…

.

Čitanjac: Najnormalniji čovek na svetu

Knjigu nedelje preporučuje nam muzičar Vasil Hadžimanov, a odlučio se za pravi mali biser domaće savremene književnosti, "Najnormalniji čovek na…

.

M-lab: Džez orkestar sa dva klavira

M-lab, miks predavanja i odlične džez muzike koji organizuje jedan od naših najboljih džezista Vasil Hadžimanov zakazan je za nedelju…

  • 00:00 Music Mix by Bea
  • 05:00 Music mix by Anja
  • 10:00 Pre podne na O radiju
  • 10:10 Pesma dana

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo