...
TRENUTNO15:00 - 16:00Music mix by Anja

Kultura

Nedeljni vodič od 6. do 12. januara

06.01.2020.

Mali predah od starih i priprema za nova slavlja.  

.

Ponedeljak, 6. januar

Klub Dvorište će i ove godine imati priliku da održi "Dubnjak", dobro poznat događaj koji okuplja publiku svake godine na različitim lokacijama. Jedinstveno za "Dubnjak" jeste da se ljudi umesto okupljanja oko vatre, okupljaju oko DJ pulta i sound system-a. Početak je u 21 čas.

Utorak, 7. januar i  sreda, 8. januar

Odmaramo!

Četvrtak, 9. januar

Bend Dža ili bu nastupiće u Domu kulture. Dža ili bu su jedan od onih bendova koji izražavaju stav svoje generacije. I tako već više od 30 godina. Ulaz je 500 dinara, početak u 22h.

Za fanove karaoka, Gerila je destinacija za ovaj četvrtak. Prijave su na licu mesta. Početak je u 21 čas.

Sputnik i Lepša Brena nastupiće u klubu Trema, od 22h. Pre i nakon koncerta publika će moći da uživa u tematskom DJ setu: synth pop, new wave, dark wave, dark pop. Ulaznice koštaju 200 dinara i mogu se kupiti u Mungosu, a na dan koncerta biće 300 dinara.

Petak, 10. januar

Poznat po sjajnom zvuku i energičnosti u svojim setovima, Milanko Trifunčević ponovo gostuje u KC LAB-u sa celonoćnim setom sa početkom u 21 čas. Ulaz je 150 dinara.

Novosadski Bluebirdsi, poznatiji kao Plavi Ptičić stižu u Dom kulture, od 22h. Slušaćemo sve što nam je od šezdesetih ostalo u amanet. Nastupaju Robert Radić – bubnjevi (Veliki Prezir), Robert Telčer – električna gitara (Partibrejkers), Zoran Lekić – električna gitara (Atheist Rap), Dušan Ševarlić – bas gitara (Anton & Hevi Hipi Bejbi), Goran Polovina – vokal, akustičnagitara i usnjak (ex. Minstrel) i, kako su je najavili, Supernova Tisa Lekić kao Janis Joplin. Ulaz je 300 dinara.

U Lazino tele dolazi Kendi. Karte su 500 dinara, a žurka počinje u 22 časa.

Subota, 11. januar

Nakon dva mash-up koncerta početkom 2019. godine i pauze uzrokovane putovanjima članova, Mešap u novu deceniju ulaze sa novom postavom i novim pesmama, u KC Labu od 21 čas. Ovoga puta vas očekuju dva nova instrumenta (flauta i violončelo), još raznovrsnije pesme, glasnija muzika, luđa atmosfera i još manje predvidivi spojevi pesama. Pre samog koncerta, DJ N.N. će od 21 časova puštati najuzbudljivija mash-up ostvarenja koja nam je Jutjub iznedrio, a svirka počinje od 22.30. Ulaz je 150 dinara.

Za DJ pultom u Domu kulture ove subote su DJ Dachony i ME-HIGH-LOW! Početak je u 22.

Šinobusi još jednom u Gerili, spremaju dva sata opasne svirke od 22.30h.

Dragi Bravo se vraća u Novi Sad! Žurka se održava u klubu K9, od 22 časa. Karte su u prodaji u Mungos Shopu po ceni od 500 dinara.

Nedelja, 12. januar

Predstava "Kosa" biće održana u Pozorištu mladih sa početkom u 19 časova. U predstavi učestvuje dvanaest glumaca Pozorišta mladih i Novosadskog pozorišta i deset studenata glume novosadske Akademije umetnosti, iz klase prof. Borisa Liješevića. Više informacija o kartama na Fejsbuk događaju. 

Možda te još zanima:

.

Netfliks napravio bilbord kakav niste videli do sada

Za nastavak akcionog trilera "Cena spasa 2" (Extraction), striming platforma Netfliks napravila je džinovski poster koji publici pruža priliku da…

.

Nedeljni vodič od 9. do 15. marta

Proleće nam polako stiže, a dokaz su odlični događaji ove nedelje!

.

Nedeljni vodič od 2. do 8. marta

Početak marta donosi nam veliki izbor događaja!

.

Nedeljni vodič od 24. februara do 1. marta

Sudeći po raznovrsnosti i broju ovonedeljnih događaja, petak postaje nova subota! 

.

Nedeljni vodič od 17. do 23. februara

Najbolji način da odaberete mesto za izlazak je da konsultujete nedeljni vodič!

.

Nedeljni vodič od 10. do 16. februara

Dan zaljubljenih povod je za mnoge događaje ove nedelje. 

  • 13:45 Prava stvar
  • 14:00 Superoperater
  • 15:00 Music mix by Anja
  • 16:00 Popodne na O radiju
  • 16:10 Pesma dana

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo