...
TRENUTNO16:45 - 17:00Prava stvar

Kultura / Knjiga

U nedelju zimska razmena knjiga

18.01.2018.

Zimska razmena knjiga održaće se u nedelju, 21. januara, u kulturnom centru Dom b-612. Ovo je treća razmena knjiga koju književni blog Prerazmišljavanje organizuje u Miletićevoj 40 i ovog puta tema je #KnjigeGreju.

.

Zainteresovani mogu knjige koje im više nisu potrebne zameniti za kupone, koje potom menjaju za neku od više stotina knjiga već prisutnih na razmeni ili mogu sačekati da pristignu nove knjige.

Svaki učesnik razmene koji na društvenim mrežama podeli fotografiju knjiga koje nosi na Razmenu, uz hešteg #KnjigeGreju, dobija na poklon dva kupona.

Razmena traje od 14 do 20 časova, a u razmeni učestvuju sve vrste knjiga, od beletristike, preko naučno-popularne literature, enciklopedija i priručnika, do kuvara i džepnih knjiga.

Sve knjige koje građani žele da doniraju ili one koje preostanu nakon razmene biće prosleđene dalje, ili poklanjanjem vernim čitaocima Prerazmišljavanja ili kroz naredne razmene knjiga.

Na razmeni će se predstaviti romanopisac Goran Savić i pesnik Branislav Živanović, kao i CRACKER — knjigoljubačka humanitarna inicijativa. 

Možda te još zanima:

.

Razmena knjiga pod vedrim nebom

Dvanaesta Novosadska razmena knjiga biće održana 18. i 19. septembra od 17 do 21h u Podgrađu Petrovaradinske tvrđave.

.

Književnost živi na Instagramu

Kulturna stanica Eđšeg i Prerazmišljavanje su tokom aprila počeli sa organizacijom ciklusa književnih večeri na Instagramu pod nazivom "Oko(m) knjige".

.

U nedelju prolećno Prerazmišljavanje

Prolećna Novosadska razmena knjiga biće održana se u nedelju, 5. maja, u Kulturnoj stanici Eđšeg (Antona Čehova 4) pod sloganom…

.

Preporuči mi knjigu, ako može onlajn

Ako si od onih kojima je dosta provoda i želiš da se osamiš uz knjigu ili film onda je tema…

.

Bajkovita lokacija za bajkovito Prerazmišljavanje

Peto izdanje razmene knjiga koje organizuju autori bloga Prerazmišljavanje, dobilo je novu lokaciju. U pitanju je Kulturna stanica Eđšeg, a…

.

Osvežite ličnu biblioteku

Peta razmena knjiga koju organizuje blog Prerazmišljavanje biće održana u nedelju 21. oktobra u kulturnoj stanici Eđšeg, od 14 do…

  • 16:20 Popodne na O radiju
  • 16:30 Tehnologija
  • 16:45 Prava stvar
  • 17:00 Radio Grafiti
  • 18:00 Popodne na O radiju

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo