...
TRENUTNO05:00 - 10:00Music Mix by Bea

Kultura / Knjiga

Počeo 65. Međunarodni sajam knjiga

24.10.2022.

Na Beogradskom sajmu počeo je 65. Međunarodni sajam knjiga pod sloganom "Povratak napisanih". Svakog dana do 30. oktobra vrata su otvorena za sve posetioce od deset časova. Pojedinačna ulaznica koštaće 300, grupna 200, a porodična 800 dinara.

.

Nakon dve godine pauze usled pandemije, na sajmu nas očekuje preko 400 izlagača iz zemlje i inostranstva. Ovogodišnji sajam podeljen je na sedam celina, u koje spadaju "Pišem, dakle postojim", "Dijalozi", "Vreme pamćenja", "Misliti o knjizi", "Knjige će spasiti svet", "O umetnosti i kulturi" i "Poštovana deco".

Organizatori najavljuju i bogat prateći program. Kroz promocije, prezentacije, predavanja, okrugle stolove i tribine, učesnici će posetiocima predstavi niz tema važnih za književnost, izdavaštvo i kulturu.

Više informacija o programu sajma možete pronaći ovde.

D. Predin

Tagovi

Možda te još zanima:

.

Nedeljni vodič od 28. novembra do 4. decembra

Prva nedelja poslednjeg meseca u 2022. godini donosi nam dosta zanimljivih koncerata i žurki.

.

Vredi pročitati: Stevan Pešić "Katmandu"

Stevan Pešić je jedan od naših poslednjih velikih putopisaca, ali manje poznat mladjoj čitalačkoj publici.  Rodjen je 1936. u Kovilju.…

.

Kaleidoscope: Prva nelinearna serija

Netfliksova serija "Kaleidoscope" donosi novo iskustvo gledanja, jer će njene epizode moći da se gledaju bilo kojim redosledom.

.

Strepite popularni tinejdžeri - stiže Sreda

Još od 1938. godine porodica Adams deo je pop-kulturnog miljea, grupa jezivih autsajdera smeštenih negde na granicu koja spaja horor…

.

Vredi pročitati "Ponašaj se kao uspešni, razmišljaj kao uspešni"

Jutjuber i influenser Nemanja Arsić Cone za ovu nedelju preporučuje knjigu "Ponašaj se kao uspešni, razmišljaj kao uspešni" Stiva Harvija.

.

Suba u prošlosti, sadašnjosti i budućnosti

Proteklog vikenda otvorena je interaktivna izložba “Suba Soba” u Kreativnom distriktu, koja je posvećena pioniru elektronske muzike u Juguslaviji -…

  • 00:00 Music mix by Anja
  • 05:00 Music Mix by Bea
  • 10:00 Pre podne na O radiju
  • 10:10 Pesma dana

Anketa

Kako te rade praznici ?

Oradio logo