...
ORADIO UŽIVO

Kultura / Film

Zvezda "Terminatora" će biti deo "Stranger Things" univerzuma

20.06.2023.

Linda Hamilton, najpoznatija po ulozi Sare Konor u filmovima o "Terminatoru", glumiće, kako je najavljeno, u petoj i poslednjoj sezoni serije "Stranger Things".

.

Foto: Netflix / Promo

Vest je stigla na ovogodišnjem TUDUM događaju u Brazilu, gde je Netfliks predstavio niz vesti o svojim predstojećim originalnim projektima. Kako navodi The Hollywood Reporter, Hamiltonova se obratili posetiocima putem video veze, a predstavio ju je njen kolega iz "Terminatora" Arnold Švarceneger. Nije poznato koga će Linda igrati u seriji "Stranger Things", ili koliko će njena uloga biti značajna za celu priču.

Još u februaru, glumac Fin Volfhard je nagovestio da bi peta sezona serije "Stranger Things" mogla biti objavljena 2025. To je, međutim, bilo pre nego što je produkcija serije obustavljena zbog štrajka holivudskih pisaca.

Neke od najvećih zvezda emisije, poput Dejvida Harbora, izrazile su osećaj zadovoljstva zbog predstojećeg kraja. Drugi, poput Gatena Mataraca, rekli su da se ne osećaju spremnim da se "Stranger Things" završi. Svi glavni glumci dobiće značajna povećanja plata za svoje nastupe u petoj sezoni.

U međuvremenu, franšiza "Stranger Things" održaće se u životu animiranom serijom i video igrom koja će uskoro biti pred publikom.

(Telegraf)

Tagovi

Možda te još zanima:

.

Koje filmove i serije je zaustavio štrajk glumaca i pisaca?

Brojne filmske i televizijske produkcije, poput Marvelovog rimejka "Blade" i Netfliksove serije "Stranger Things", već su obustavljene zbog štrajka scenarista,…

.

Šta sve znamo o drugoj sezoni "Squid Game"?

"Squid Game", najpopularnija serija u istoriji Netfliksa, uskoro će dobiti svoj nastavak, a njeni tvorci konačno su objavili imena svih…

.

"Stranger Things" više nije na tronu, "Sreda" najgledanija

"Sreda" je pretekla četvrtu sezonu serije "Stranger Things" koja je bila najgledanija Netfliksova serija na engleskom jeziku.

.

Nova serija "Idol" razočarala publiku

Nedavno su se pojavile informacije da se raspravlja da li će kontroverzna HBO-ova serija "Idol" doživeti drugu sezonu.

.

Nova sezona serije Veštac: Henri Kavil poslednji put u ulozi Geralta

Treća sezona popularne Netfliksove serije "Veštac" ("The Witcher") biće podeljena na dva dela, prvi će biti prikazan 29. juna, a…

.

Koje filmove i serije je zaustavio štrajk glumaca i pisaca?

Brojne filmske i televizijske produkcije, poput Marvelovog rimejka "Blade" i Netfliksove serije "Stranger Things", već su obustavljene zbog štrajka scenarista,…

Anketa

Koliko verujete veštačkoj inteligenciji?

 
Oradio logo