...
TRENUTNO15:00 - 16:00Music mix by Anja

Kultura / Film

Vudi Harelson i Metju Mekonahi ponovo na malim ekranima

16.03.2023.

Skoro deset godina nakon prve sezone serije "True Detective" Vudi Harelson i Metju Mekonahi opet stižu na male ekrane, ali ovog puta u humorističkoj seriji. 

.

Foto: YouTube / Television Academy

Oni će, naime, igrati sebe u još uvek neimenovanom projektu, koji će biti emitovan na striming servisu Apple TV+. Za sada je poznato da će serija dešavati na teksaškom ranču, na kome u seriji žive i Harelsonova i Mekohanahijeva porodica.

U takvoj situaciji, naravno, doći će do puno konflikata između prijatelja iz Holivuda, što će po svemu sudeći biti glavni izvor humora u ovoj televizijskoj komediji.

Glavni autor serije je Dejvid Vest Rid, kanadski scenarista, dramski pisac i producent, koji se proslavio radom na seriji "Schitt’s Creek".

Glumci Vudi Harelson i Metju Mekonahi važe za veoma dobre prijatelje, a holivudski dvojac ima i nekoliko zajedničkih projekata iza sebe. Obojica su imali uloge u filmovima "EdTV" i "Surfer, Dude", ali ipak njihova najpopularnija saradnja bila je prva sezona serije "True Detective".

(City Magazin)

Tagovi

Možda te još zanima:

.

Ko vidi Esfahan, video je pola sveta!

Prošlo je 45 godina od kako je zapad uveo sankcije Iranu. Kolika god da je to kazna, za ovu zemlju…

.

Koje filmove i serije je zaustavio štrajk glumaca i pisaca?

Brojne filmske i televizijske produkcije, poput Marvelovog rimejka "Blade" i Netfliksove serije "Stranger Things", već su obustavljene zbog štrajka scenarista,…

.

Šta sve znamo o drugoj sezoni "Squid Game"?

"Squid Game", najpopularnija serija u istoriji Netfliksa, uskoro će dobiti svoj nastavak, a njeni tvorci konačno su objavili imena svih…

.

"Stranger Things" više nije na tronu, "Sreda" najgledanija

"Sreda" je pretekla četvrtu sezonu serije "Stranger Things" koja je bila najgledanija Netfliksova serija na engleskom jeziku.

.

Nova serija "Idol" razočarala publiku

Nedavno su se pojavile informacije da se raspravlja da li će kontroverzna HBO-ova serija "Idol" doživeti drugu sezonu.

.

Zvezda "Terminatora" će biti deo "Stranger Things" univerzuma

Linda Hamilton, najpoznatija po ulozi Sare Konor u filmovima o "Terminatoru", glumiće, kako je najavljeno, u petoj i poslednjoj sezoni…

  • 13:45 Prava stvar
  • 14:00 Vaš DJ sat
  • 15:00 Music mix by Anja
  • 16:00 Popodne na O radiju
  • 16:10 Pesma dana

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo