...
TRENUTNO00:00 - 05:00Music Mix by Bea

Kultura / Film

Vudi Harelson i Metju Mekonahi ponovo na malim ekranima

16.03.2023.

Skoro deset godina nakon prve sezone serije "True Detective" Vudi Harelson i Metju Mekonahi opet stižu na male ekrane, ali ovog puta u humorističkoj seriji. 

.

Foto: YouTube / Television Academy

Oni će, naime, igrati sebe u još uvek neimenovanom projektu, koji će biti emitovan na striming servisu Apple TV+. Za sada je poznato da će serija dešavati na teksaškom ranču, na kome u seriji žive i Harelsonova i Mekohanahijeva porodica.

U takvoj situaciji, naravno, doći će do puno konflikata između prijatelja iz Holivuda, što će po svemu sudeći biti glavni izvor humora u ovoj televizijskoj komediji.

Glavni autor serije je Dejvid Vest Rid, kanadski scenarista, dramski pisac i producent, koji se proslavio radom na seriji "Schitt’s Creek".

Glumci Vudi Harelson i Metju Mekonahi važe za veoma dobre prijatelje, a holivudski dvojac ima i nekoliko zajedničkih projekata iza sebe. Obojica su imali uloge u filmovima "EdTV" i "Surfer, Dude", ali ipak njihova najpopularnija saradnja bila je prva sezona serije "True Detective".

(City Magazin)

Tagovi

Možda te još zanima:

.

The Mandalorian: Četvrta sezona se već sprema...

Treća sezona jedne od najuspešnijih serija iz franšize "Ratovi zvezda" - "The Mandalorian" počela je sa prikazivanjem 1. marta na…

.

Najavljen spektakularni kraj prve sezone serije "The Last of Us"

Nakon više od dva meseca Elinog i Džoelovog putovanja u apokaliptičnoj seriji "The Last of Us", putovanje se bliži kraju.

.

Fubar: Prva televizijska serija Arnolda Švarcenegera

Arnold Švarceneger dobio je prvu televizijsku ulogu karijeri i to u novoj Netfliksovoj seriji "Fubar" čija je  premijera 25. maja.

.

Audio serija koja se bavi problemima mladih

"Opsesija" je audio serija koju su radili studenti Fakulteta dramskih umetnosti u Beogradu. U pitanju je krimi, odnosno, takozvana "who…

.

Simpsonovi: Najdugovečnija američka animirana serija

Obnovom za 35. i 36. sezonu, američka animirana serija preći će 800 epizoda i nastaviti da bude na vrhu liste…

.

The Mandalorian: Četvrta sezona se već sprema...

Treća sezona jedne od najuspešnijih serija iz franšize "Ratovi zvezda" - "The Mandalorian" počela je sa prikazivanjem 1. marta na…

  • 00:00 Music Mix by Bea
  • 05:00 Music mix by Anja
  • 10:00 Pre podne na O radiju

Anketa

Koliko verujete veštačkoj inteligenciji?

 
Oradio logo