...
TRENUTNO21:00 - 00:00Music mix by Anja

Kultura / Film

Uspeh serije "Fubar": Švarceneger ponovo u centru pažnje

06.06.2023.

Krajem maja na Netfliksu je počela da se prikazuje serija "Fubar" u kojoj glavnu ulogu tumači Arnold Švarceneger kome je ovo prva serija koju je snimio u svojoj karijeri. Partnerka mu je Monika Barbaro, koju ćemo uskoro gledati u filmu o Bobu Dilanu.

.

Foto: Promo / Netflix

Serija ima osam epizoda i prikazuje šta se dešava kada otac i ćerka otkriju da je njihov odnos zasnovan na lažima i da oboje rade za CIA. U jednom momentu bivaju primorani da rade zajedno kako bi osujetili neprijateljsku zaveru, a istovremeno se bave i sopstvenim porodičnim problemima.

Uz mnogo humora, akcije, špijuna i uzbudljivih preokreta, iako su mnogi bili skeptični, ova serija je osvojila gledaoce i postala trenutno najgledanija na Netfliksu, prestigavši do tada neprikosnovenu seriju "Kraljica Šarlot: Istorija Bridžertona".

U četiri dana "Fubar" je pogledan više od 88 miliona sati i prvi je u trendingu Netfliksa širom sveta. Još nije potvrđeno da li će serija dobiti i drugu sezonu iako kraj prve nagoveštava da postoji takva mogućnost, a mnogi gledaoci pišu da su prijatno iznenađeni.

(24sedam)

Tagovi

Možda te još zanima:

.

Na kauču 25 godina kasnije

Serija "Sopranovi" ove godine slavi 25 godina od početka emitovanja. Serija je od prve epizode zaintrigirala publiku, svojom neuobičajenom pričom…

.

Ko vidi Esfahan, video je pola sveta!

Prošlo je 45 godina od kako je zapad uveo sankcije Iranu. Kolika god da je to kazna, za ovu zemlju…

.

Koje filmove i serije je zaustavio štrajk glumaca i pisaca?

Brojne filmske i televizijske produkcije, poput Marvelovog rimejka "Blade" i Netfliksove serije "Stranger Things", već su obustavljene zbog štrajka scenarista,…

.

Šta sve znamo o drugoj sezoni "Squid Game"?

"Squid Game", najpopularnija serija u istoriji Netfliksa, uskoro će dobiti svoj nastavak, a njeni tvorci konačno su objavili imena svih…

.

"Stranger Things" više nije na tronu, "Sreda" najgledanija

"Sreda" je pretekla četvrtu sezonu serije "Stranger Things" koja je bila najgledanija Netfliksova serija na engleskom jeziku.

.

Nova serija "Idol" razočarala publiku

Nedavno su se pojavile informacije da se raspravlja da li će kontroverzna HBO-ova serija "Idol" doživeti drugu sezonu.

  • 17:50 Prava stvar
  • 18:00 RetroTips
  • 21:00 Music mix by Anja

Anketa

Na koji način koristiš ChatGPT?

Oradio logo