...
TRENUTNO22:00 - 00:00DiskOradio

Kultura / Film

"True Detective" po četvrti put?

21.03.2022.

Četvrta sezona serije "True Detective" mogla bi se naći na programu HBO, ali na čelu ovog nastavka neće biti tvorac serije Nik Picolato, objavio je Hollywood reporter.

.

Foto: HBO / Promo

Izvori ovog lista kažu da je za četvrtu sezonu ove hvaljene i nagrađivane serije angažovan kao scenarista Isa Lopez, koji je radio, između ostalog, na ostvarenjima "Tigers Are Not Afraid" i "Secondary Effects". Trenutno je cela ideja u fazi u razvoju, a nova sezona bi trebalo da ponese naziv "True Detective: Night Country".

HBO je odbio da komentariše navode jer ugovori još nisu ozvaničeni, ali Hollywood reporter piše da se očekuje da se kao izvršni producenti i četvrtog dela pojave zvezde prve sezone Metju Mekonahi i Vudi Harleson.

Iako zvanično neće biti uključen u rad na četvrtoj sezoni, Picolato bi mogao da se pojavi, takođe, u ulozi izvršnog producenta. On i čelnici HBO su početkom 2020. bili jednoglasni u stavu da je vreme da se raziđu. Kako HBO poseduje prava na "True Detective", nema pravnih prepreka da se snima četvrta sezona i za to angažuje novi scenarista.

Vest da se razmišlja o oživljavanju serije ne iznenađuje budući da su čelnici HBO u februaru potvrdili da se razmišlja i razvija nekoliko ideja za ovu franšizu. Prva sezona je donela autorima 12 nominacija za nagradu "Emi", a osvojeno je pet.

(Hollywood Reporter, Euronews Srbija)

 

Tagovi

Možda te još zanima:

.

"BoJack Horseman" najbolja animirana serija

Sajt Indiewire odabrao je 70 najboljih animiranih serija svih vremena. Na listi su se našli žanrovski raznovrsni naslovi, a na…

.

Deo epizode "Saut Parka" napisala veštačka inteligencija

Kreatori animirane serije "South Park" poverili su pisanje jednog dela scenarija veštačkoj inteligenciji.

.

Vudi Harelson i Metju Mekonahi ponovo na malim ekranima

Skoro deset godina nakon prve sezone serije "True Detective" Vudi Harelson i Metju Mekonahi opet stižu na male ekrane, ali…

.

The Mandalorian: Četvrta sezona se već sprema...

Treća sezona jedne od najuspešnijih serija iz franšize "Ratovi zvezda" - "The Mandalorian" počela je sa prikazivanjem 1. marta na…

.

Najavljen spektakularni kraj prve sezone serije "The Last of Us"

Nakon više od dva meseca Elinog i Džoelovog putovanja u apokaliptičnoj seriji "The Last of Us", putovanje se bliži kraju.

.

Fubar: Prva televizijska serija Arnolda Švarcenegera

Arnold Švarceneger dobio je prvu televizijsku ulogu karijeri i to u novoj Netfliksovoj seriji "Fubar" čija je  premijera 25. maja.

  • 15:00 Vaš DJ sat
  • 16:00 Music mix by Anja
  • 22:00 DiskOradio

Anketa

Koliko verujete veštačkoj inteligenciji?

 
Oradio logo