...
TRENUTNO05:00 - 10:00Music Mix by Bea

Kultura / Film

"True Detective" po četvrti put?

21.03.2022.

Četvrta sezona serije "True Detective" mogla bi se naći na programu HBO, ali na čelu ovog nastavka neće biti tvorac serije Nik Picolato, objavio je Hollywood reporter.

.

Foto: HBO / Promo

Izvori ovog lista kažu da je za četvrtu sezonu ove hvaljene i nagrađivane serije angažovan kao scenarista Isa Lopez, koji je radio, između ostalog, na ostvarenjima "Tigers Are Not Afraid" i "Secondary Effects". Trenutno je cela ideja u fazi u razvoju, a nova sezona bi trebalo da ponese naziv "True Detective: Night Country".

HBO je odbio da komentariše navode jer ugovori još nisu ozvaničeni, ali Hollywood reporter piše da se očekuje da se kao izvršni producenti i četvrtog dela pojave zvezde prve sezone Metju Mekonahi i Vudi Harleson.

Iako zvanično neće biti uključen u rad na četvrtoj sezoni, Picolato bi mogao da se pojavi, takođe, u ulozi izvršnog producenta. On i čelnici HBO su početkom 2020. bili jednoglasni u stavu da je vreme da se raziđu. Kako HBO poseduje prava na "True Detective", nema pravnih prepreka da se snima četvrta sezona i za to angažuje novi scenarista.

Vest da se razmišlja o oživljavanju serije ne iznenađuje budući da su čelnici HBO u februaru potvrdili da se razmišlja i razvija nekoliko ideja za ovu franšizu. Prva sezona je donela autorima 12 nominacija za nagradu "Emi", a osvojeno je pet.

(Hollywood Reporter, Euronews Srbija)

 

Tagovi

Možda te još zanima:

.

Koje filmove i serije je zaustavio štrajk glumaca i pisaca?

Brojne filmske i televizijske produkcije, poput Marvelovog rimejka "Blade" i Netfliksove serije "Stranger Things", već su obustavljene zbog štrajka scenarista,…

.

Šta sve znamo o drugoj sezoni "Squid Game"?

"Squid Game", najpopularnija serija u istoriji Netfliksa, uskoro će dobiti svoj nastavak, a njeni tvorci konačno su objavili imena svih…

.

"Stranger Things" više nije na tronu, "Sreda" najgledanija

"Sreda" je pretekla četvrtu sezonu serije "Stranger Things" koja je bila najgledanija Netfliksova serija na engleskom jeziku.

.

Nova serija "Idol" razočarala publiku

Nedavno su se pojavile informacije da se raspravlja da li će kontroverzna HBO-ova serija "Idol" doživeti drugu sezonu.

.

Zvezda "Terminatora" će biti deo "Stranger Things" univerzuma

Linda Hamilton, najpoznatija po ulozi Sare Konor u filmovima o "Terminatoru", glumiće, kako je najavljeno, u petoj i poslednjoj sezoni…

.

Nova sezona serije Veštac: Henri Kavil poslednji put u ulozi Geralta

Treća sezona popularne Netfliksove serije "Veštac" ("The Witcher") biće podeljena na dva dela, prvi će biti prikazan 29. juna, a…

  • 00:00 Music mix by Anja
  • 05:00 Music Mix by Bea
  • 10:00 Pre podne na O radiju
  • 10:10 Pesma dana

Anketa

Koliko verujete veštačkoj inteligenciji?

 
Oradio logo