...
TRENUTNO06:00 - 11:00Music Mix by Bea

Kultura / Film

"Stranger Things" kao animirana serija?

13.04.2023.

Netfliks će kreirati animiranu seriju smeštenu u naučno-fantastični svet "Stranger Things", ne bi li od popularne serije napravio veliku franšizu.

.

Foto: YouTube / Netflix

Striming servis je najavio ovaj projekat zvaničnim saopštenjem, ali nije otkriven njegov naziv, kao ni datum prikazivanja.

"Oduvek smo sanjali o animiranoj verziji 'Stranger Things' u duhu subotnjih jutarnjih crtanih filmova koje smo voleli dok smo odrastali", istakla su braća Dafer, kreatori originalne serije.

"Stranger Things" je prvi put prikazana na Netfliksu 2016. godine i postala je najgledanija serija na engleskom jeziku svih vremena na ovoj striming platformi.

Poslednja sezona se trenutno snima, a najavljen je i spin-off serije, kao i istoimena predstava na londonskom Vest Endu u novembru.

(CDM)

Tagovi

Možda te još zanima:

.

Koje filmove i serije je zaustavio štrajk glumaca i pisaca?

Brojne filmske i televizijske produkcije, poput Marvelovog rimejka "Blade" i Netfliksove serije "Stranger Things", već su obustavljene zbog štrajka scenarista,…

.

Šta sve znamo o drugoj sezoni "Squid Game"?

"Squid Game", najpopularnija serija u istoriji Netfliksa, uskoro će dobiti svoj nastavak, a njeni tvorci konačno su objavili imena svih…

.

"Stranger Things" više nije na tronu, "Sreda" najgledanija

"Sreda" je pretekla četvrtu sezonu serije "Stranger Things" koja je bila najgledanija Netfliksova serija na engleskom jeziku.

.

Nova serija "Idol" razočarala publiku

Nedavno su se pojavile informacije da se raspravlja da li će kontroverzna HBO-ova serija "Idol" doživeti drugu sezonu.

.

Zvezda "Terminatora" će biti deo "Stranger Things" univerzuma

Linda Hamilton, najpoznatija po ulozi Sare Konor u filmovima o "Terminatoru", glumiće, kako je najavljeno, u petoj i poslednjoj sezoni…

.

Nova sezona serije Veštac: Henri Kavil poslednji put u ulozi Geralta

Treća sezona popularne Netfliksove serije "Veštac" ("The Witcher") biće podeljena na dva dela, prvi će biti prikazan 29. juna, a…

  • 00:00 Music mix by Anja
  • 06:00 Music Mix by Bea
  • 11:00 Leto na O radiju
  • 11:10 Pesma dana

Anketa

Koliko verujete veštačkoj inteligenciji?

 
Oradio logo