...
TRENUTNO00:00 - 06:00Music mix by Anja

Kultura / Film

"Stranger Things" kao animirana serija?

13.04.2023.

Netfliks će kreirati animiranu seriju smeštenu u naučno-fantastični svet "Stranger Things", ne bi li od popularne serije napravio veliku franšizu.

.

Foto: YouTube / Netflix

Striming servis je najavio ovaj projekat zvaničnim saopštenjem, ali nije otkriven njegov naziv, kao ni datum prikazivanja.

"Oduvek smo sanjali o animiranoj verziji 'Stranger Things' u duhu subotnjih jutarnjih crtanih filmova koje smo voleli dok smo odrastali", istakla su braća Dafer, kreatori originalne serije.

"Stranger Things" je prvi put prikazana na Netfliksu 2016. godine i postala je najgledanija serija na engleskom jeziku svih vremena na ovoj striming platformi.

Poslednja sezona se trenutno snima, a najavljen je i spin-off serije, kao i istoimena predstava na londonskom Vest Endu u novembru.

(CDM)

Tagovi

Možda te još zanima:

.

Na kauču 25 godina kasnije

Serija "Sopranovi" ove godine slavi 25 godina od početka emitovanja. Serija je od prve epizode zaintrigirala publiku, svojom neuobičajenom pričom…

.

Ko vidi Esfahan, video je pola sveta!

Prošlo je 45 godina od kako je zapad uveo sankcije Iranu. Kolika god da je to kazna, za ovu zemlju…

.

Koje filmove i serije je zaustavio štrajk glumaca i pisaca?

Brojne filmske i televizijske produkcije, poput Marvelovog rimejka "Blade" i Netfliksove serije "Stranger Things", već su obustavljene zbog štrajka scenarista,…

.

Šta sve znamo o drugoj sezoni "Squid Game"?

"Squid Game", najpopularnija serija u istoriji Netfliksa, uskoro će dobiti svoj nastavak, a njeni tvorci konačno su objavili imena svih…

.

"Stranger Things" više nije na tronu, "Sreda" najgledanija

"Sreda" je pretekla četvrtu sezonu serije "Stranger Things" koja je bila najgledanija Netfliksova serija na engleskom jeziku.

.

Nova serija "Idol" razočarala publiku

Nedavno su se pojavile informacije da se raspravlja da li će kontroverzna HBO-ova serija "Idol" doživeti drugu sezonu.

  • 00:00 Music mix by Anja
  • 06:00 Music Mix by Bea
  • 11:00 Y2K

Anketa

Na koji način koristiš ChatGPT?

Oradio logo