...
TRENUTNO20:00 - 21:00Vaš DJ sat

Kultura / Film

Stiže peta sezona "The Handmaid's tale"

29.08.2022.

Serija koja je prošle godine imala čak 21 nominaciju na Emi nagradama, "Sluškinjina priča" (The Handmaid's tale) dobija petu sezonu koja počinje 14. septembra.

.

Foto: Hulu

Poslednja epizoda četvrte sezone se završila ubistvom zapovednika Freda Voterforda, koga tumači Džozef Fajns, a sudeći prema napetom trejleru za novu sezonu, možemo samo da naslutimo kako se glavna junakinja Džun, koju glumi Elizabet Mos, nosi sa posledicama onoga što je uradila.

Trejler se završava prizorom Džun i njenih saputnika koji ponovo ulaze u Gilead. "Molim se za našu decu. Neka žive život bez te mržnje. Dragi Bože, daj im bolje nego nama", govori glavna junakinja Džun u trejleru.

Nova sezona će početi 14. septembra kada će biti objavljene dve epizode, a nakon toga je plan da svake srede izlazi po jedna nova epizoda.

(B92)

Tagovi

Možda te još zanima:

.

Deo epizode "Saut Parka" napisala veštačka inteligencija

Kreatori animirane serije "South Park" poverili su pisanje jednog dela scenarija veštačkoj inteligenciji.

.

Vudi Harelson i Metju Mekonahi ponovo na malim ekranima

Skoro deset godina nakon prve sezone serije "True Detective" Vudi Harelson i Metju Mekonahi opet stižu na male ekrane, ali…

.

The Mandalorian: Četvrta sezona se već sprema...

Treća sezona jedne od najuspešnijih serija iz franšize "Ratovi zvezda" - "The Mandalorian" počela je sa prikazivanjem 1. marta na…

.

Najavljen spektakularni kraj prve sezone serije "The Last of Us"

Nakon više od dva meseca Elinog i Džoelovog putovanja u apokaliptičnoj seriji "The Last of Us", putovanje se bliži kraju.

.

Fubar: Prva televizijska serija Arnolda Švarcenegera

Arnold Švarceneger dobio je prvu televizijsku ulogu karijeri i to u novoj Netfliksovoj seriji "Fubar" čija je  premijera 25. maja.

.

Audio serija koja se bavi problemima mladih

"Opsesija" je audio serija koju su radili studenti Fakulteta dramskih umetnosti u Beogradu. U pitanju je krimi, odnosno, takozvana "who…

  • 19:30 Pesma dana
  • 19:45 Prava stvar
  • 20:00 Vaš DJ sat
  • 21:00 Music mix by Anja
  • 22:00 Floating Sounds

Anketa

Koliko verujete veštačkoj inteligenciji?

 
Oradio logo