...
TRENUTNO05:00 - 11:00Music mix by Anja

Kultura / Film

Robi Margo kao Barbika u novom filmu

28.04.2022.

"Warner Bros" je podelio prvu fotografiju Margo Robi kao Barbike, najavljujući premijeru filma o popularnoj lutki za narednu godinu.

.

Foto: Twitter / Warner Bros. Pictures

"Ljudi kad čuju 'Barbika' pomisle: 'Znam kako će taj film izgledati', a onda čuju da ga Greta Gerving piše i režira, odmah pomisle: 'Pa, možda, ne znam...' Mnogi misle da znaju šta ih očekuje u filmu, ali mi spremamo nešto potpuno drugačije, nešto što niste znali da želite", poručila Robi Margo u razgovoru za Variety.

Prema njenim rečima, film "dolazi s puno prtljaga i puno nostalgičnih veza" koje su vezane uz nasleđe popularne Barbi lutke. Radnja filma se vrti oko Barbike koja je izopštena i poslata u stvarni svet jer se smatra nesavršenom.

"Zbog toga što nije dovoljno savršena, lutka biva izbačena iz Barbilenda pa kreće na avanturu po stvarnom svetu, a igrani film je zasnovan na temelju popularne linije Barbi igračaka", piše na službenoj stranici.

(Euronews Srbija)

Tagovi

Možda te još zanima:

.

Rajan Gosling kao Ken u filmu o Barbi lutkama?

Poznati holivudski glumac je u pregovorima da se pridruži glumačkoj postavi filma koju predvodi Margot Robi u ulozi Barbi.

.

Obeležavanje Dana mladih u Novom Sadu i Somboru

Međunarodni Dan mladih, 12. avgust, ove godine biće obeležen zanimljivim događajima u Novom Sadu i Somboru, koji će osim raznovrsnog…

.

Vredi pročitati "Senka vetra"

Novosadska novinarka Lea Radlovački za ovu nedelju preporučuje knjigu "Senka vetra", španskog autora Karlosa Ruisa Safona. U pitanju je prvi…

.

Nedeljni vodič od 8. do 14. avgusta

Ovu nedelju obeležavaju svirke i radionice povodom Dana mladih 12. avgusta, ali i veliki broj drugih zanimljivih događaja i programa.

.

Stevan Subić: Rad na Ridleru je ekstremna uživancija

Kada domaći umetnik dobije priliku da stripove crta za američke gigante DC ili Marvel, to je znak velikog talenta. Ali,…

.

Vredi pročitati: Dnevnik 2020.

Godina 2020. je, hteli to sebi da priznamo ili ne, ostavila traga u našim životima. Kako je te dane videlo…

  • 00:00 Music Mix by Bea
  • 05:00 Music mix by Anja
  • 11:00 Leto na O radiju
  • 11:10 Pesma dana

Anketa

Da li se plašite novog talasa korone?

Oradio logo