...
TRENUTNO00:00 - 06:00Music mix by Anja

Kultura / Film

Netfliks otkazuje produkciju mogih naslova

26.04.2022.

Striming servis Netfliks koji je nedavno zabeležio velike gubitke usled pada broja pretplatnika, otkazao je produkciju nekoliko serija i filmova koji su bili u pripremi, saznaje The Wrap.

.

Foto: Pixabay

Među nekim od otkazanih naslova su adaptacije serijala stripova "Bone" Džefa Smita i "Toil and Trouble" Loren Faust. Produkcija nove verzije filma "The Twits" Roalda Dala i dalje se nastavlja ali u drugom formatu - kao igrana, a ne kao animirana serija.

Dugometražni film "Bright 2", u kojem je trebalo da igra Vil Smit, takođe je otkazan, ali spekuliše se da je razlog za to ispad tog glumca na dodeli Oskara, kada je ošamario komičara Krisa Roka na sceni.

Došlo je i do velikih kadrovskih promena, a najteže je pogođeno Odeljenje za animaciju, gde je otpušten direktor Fil Rind, kao i nekoliko njegovih saradnika.

Podsećamo, vrednost akcija Netfliksa pala je za skoro 40 procenata nakon što je ranije ovog meseca objavljen finansijski izveštaj u kom je zabeležen gubitak 200.000 pretplatnika.

Kompanija je, između ostalog, pripisala neuspeh dugoročnim posledicama pandemije koje su osetile mnoge velike kompanije, skoku inflacije, ali i ratu u Ukrajini, budući da ju je povlačenja iz Rusije koštalo gubitka 700.000 pretplatnika.

(The Warp, Euronews Srbija)

Tagovi

Možda te još zanima:

.

Koje filmove nam Netfliks donosi u 2023. godini?

Bez obzira na najavljene promene u ceni i praksi podele šifara koje su izazvale negodovanje među korisnicima, Netfliks ne namerava…

.

Avanture Nindža kornjača na mobilnom telefonu

Možda niste znali, ali uz pretplatu na Netfliks dobijate i gomilu igara koje vam mogu pomoći da na prekratite vreme…

.

Kraj za "1899": Zaplet koji se nikada neće rešiti

Striming servis Netfliks otkazao je seriju "1899" posle samo jedne sezone, koja je završena velikim obrtom i čiji konačan rasplet,…

.

Koje su najgledanije serije na Netfliksu svih vremena?

Gledaoci su odabrali svoje favorite među serijama na Netfliksu, zahvaljujući tome koliko su se interesovali za koji naslov u prvih…

.

Smeše nam se "Vesele devedesete"

Sitkom "Vesele sedamdesete" bio je jedna od najpopularnijih TV serija na prelasku iz 20. u 21. vek. Dve decenije kasnije…

.

Kaleidoscope: Prva nelinearna serija

Netfliksova serija "Kaleidoscope" donosi novo iskustvo gledanja, jer će njene epizode moći da se gledaju bilo kojim redosledom.

  • 00:00 Music mix by Anja
  • 06:00 Music Mix by Bea
  • 11:00 Radio Gruvanje

Anketa

Zašto je tebi januar najduži mesec ?

Oradio logo