...
TRENUTNO16:00 - 22:00Music mix by Anja

Kultura / Film

Obustavlja se snimanje "Krune"

12.09.2022.

Netfliks je odlučio da privremeno obustavi snimanje serije "Kruna" koja prikazuje život kraljice Elizabete Druge i čitavu kraljevsku porodicu.

.

Piter Morgan, koji je pisao scenario za film "Kraljica" iz 2006. godine, ali i scenario za Netfliksovu seriju "Kruna", nedavno je rekao da će iz poštovanja pauzirati snimanje ovog projekta.

"Kruna je ljubavno pismo za Elizabetu II i zasad nemam šta drugo da dodam, samo ćutanje i poštovanje... Očekujem da ćemo, takođe, prestati da snimamo, iz poštovanja", izjavio je on za Dejli mejl.

Netfliks je dugo pripremao plan šta će uraditi u slučaju da kraljica umre dok snimanje serije traje. Kad je tek počeo rad na seriji, Stiven Daldri, koji je režirao neke od ranih epizoda prve sezone, rekao je da će se projekat zaustaviti na određeno vreme.

"Niko od nas ne zna kad će to vreme da dođe, ali bilo bi ispravno i prikladno pokazati poštovanje prema kraljici. To bi bila jednostavna počast i znak poštovanja. Ona je svetska figura i to je ono što bi trebalo da učinimo. Ona je izvanredna žena i ljudi će biti uznemireni", izjavio je svojevremeno.

Podsetimo, do sada su u seriji "Kruna" kraljicu Elizabetu glumile Kler Foj i Olivija Kolman, a bilo je planirano da njen lik u narednim serijalima glumi Imelda Stonton.

(B92)

Tagovi

Možda te još zanima:

.

Na kauču 25 godina kasnije

Serija "Sopranovi" ove godine slavi 25 godina od početka emitovanja. Serija je od prve epizode zaintrigirala publiku, svojom neuobičajenom pričom…

.

Ko vidi Esfahan, video je pola sveta!

Prošlo je 45 godina od kako je zapad uveo sankcije Iranu. Kolika god da je to kazna, za ovu zemlju…

.

Koje filmove i serije je zaustavio štrajk glumaca i pisaca?

Brojne filmske i televizijske produkcije, poput Marvelovog rimejka "Blade" i Netfliksove serije "Stranger Things", već su obustavljene zbog štrajka scenarista,…

.

Šta sve znamo o drugoj sezoni "Squid Game"?

"Squid Game", najpopularnija serija u istoriji Netfliksa, uskoro će dobiti svoj nastavak, a njeni tvorci konačno su objavili imena svih…

.

"Stranger Things" više nije na tronu, "Sreda" najgledanija

"Sreda" je pretekla četvrtu sezonu serije "Stranger Things" koja je bila najgledanija Netfliksova serija na engleskom jeziku.

.

Nova serija "Idol" razočarala publiku

Nedavno su se pojavile informacije da se raspravlja da li će kontroverzna HBO-ova serija "Idol" doživeti drugu sezonu.

  • 14:00 Eko linija
  • 15:00 Vaš DJ sat
  • 16:00 Music mix by Anja
  • 22:00 DiskOradio

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo