...
TRENUTNO21:00 - 00:00Music Mix by Bea

Kultura / Film

Novi "Stranger Things" pravi hit

02.06.2022.

Nakon što je pre nešto manje od nedelju dana objavljena na Netfliksu četvrta sezona serije "Stranger Things" oborila je rekord gledanosti prvog vikenda prikazivanja, skinuvši tako sa trona drugu sezonu "Bridgertona".

.

Foto: YouTube / Netflix

Prema Netfliksovoj listi najgledanijih 10 serija prošle nedelje, "Stranger Things" je dosegao ogromnih 287 miliona sati gledanja, dok je "Bridgerton" držao rekord od 193 miliona sati. Uspeh je tim veći ako imamo na umu da je serija u toj nedelji bila dostupna zapravo samo tri dana, od petka do nedelje. Takođe, to je veća gledanost nego što je drugih devet naslova imalo ukupno.

U ovoj sezoni se pojavljuje i glumac Nikola Đuričko koji tumači ruskog švercera Jurija. Američki mediji navode da je Đuričko poznati glumac koji je glumio u nekoliko filmova i TV serija proizvedenih u njegovoj rodnoj Srbiji, pre nego što je debitovao na engleskom jeziku u filmu "World War Z", 2012. godine. Godinu dana kasnije takođe je imao ulogu u mini seriji "The Last Panthers."

Podsećamo, četvrta sezona je prva koja je objavljena nakon tri godine pauze, a njeno snimanje trajalo je duže zbog korone. Na Netfliksu je od prošlog petka dostupan prvi deo sezone, dok bi drugi deo trebalo da izađe 1. jula ove godine.

(B92)

Možda te još zanima:

.

Na kauču 25 godina kasnije

Serija "Sopranovi" ove godine slavi 25 godina od početka emitovanja. Serija je od prve epizode zaintrigirala publiku, svojom neuobičajenom pričom…

.

Ko vidi Esfahan, video je pola sveta!

Prošlo je 45 godina od kako je zapad uveo sankcije Iranu. Kolika god da je to kazna, za ovu zemlju…

.

Koje filmove i serije je zaustavio štrajk glumaca i pisaca?

Brojne filmske i televizijske produkcije, poput Marvelovog rimejka "Blade" i Netfliksove serije "Stranger Things", već su obustavljene zbog štrajka scenarista,…

.

Šta sve znamo o drugoj sezoni "Squid Game"?

"Squid Game", najpopularnija serija u istoriji Netfliksa, uskoro će dobiti svoj nastavak, a njeni tvorci konačno su objavili imena svih…

.

"Stranger Things" više nije na tronu, "Sreda" najgledanija

"Sreda" je pretekla četvrtu sezonu serije "Stranger Things" koja je bila najgledanija Netfliksova serija na engleskom jeziku.

.

Nova serija "Idol" razočarala publiku

Nedavno su se pojavile informacije da se raspravlja da li će kontroverzna HBO-ova serija "Idol" doživeti drugu sezonu.

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo