...
TRENUTNO05:00 - 10:00Music Mix by Bea

Kultura / Film

Konačno stigla peta sezona Krune!

10.11.2022.

Peta sezona "Krune", globalno popularne serije o britanskoj monarhiji, u sredu je objavljena na Netfliksu koji je, pod teretom burnih kritika o izvrtanju istine, morao da doda upozorenje gledaocima da se radi o fiktivnoj seriji.

.

Foto: Netflix / Promo

Peta sezona, koja se objavljuje samo nekoliko nedelja nakon smrti kraljice Elizabete i stupanja na tron njenog sina Čarlsa III, prikazuje događaje u kraljevskoj porodici tokom devedesetih godina prošlog veka.

Kontroverze, osude i očekivanja učinili su je jednom od glavnih tema u svetskim medjima tokom poslednjih nedelja a oskarovka Džudi Denč je uputila javno pismo u kojem kreatore serije osuđuje za senzacionalizam.

Radi se razdoblju dramatičnog razvoda princeze Dajane i tadašnjeg princa od Velsa, Čarlsa, njenog eksplozivnog intervjua u kojem otkriva preljube i njegovu aferu sa Kamilom Parker Bouls i pogibije u saobraćajnoj nesreći u Parizu.

Daily Mail piše da će ova sezona biti brutalnija od očekivanog, te da nisu prihvaćene molbe princa Vilijama da se iz serije izostave njemu posebno osetljivi delovi.

(24sedam, Nova.rs)

Tagovi

Možda te još zanima:

.

Kaleidoscope: Prva nelinearna serija

Netfliksova serija "Kaleidoscope" donosi novo iskustvo gledanja, jer će njene epizode moći da se gledaju bilo kojim redosledom.

.

"1899": Sporogoreća misterija na okeanu

"Dark“ je serija koja nam je vratila poverenje u filmsku misteriju i pokazala da i dalje imamo dovoljno strpljenja i…

.

Peta sezona "Stranger Things": Savršen završetak priče

Glumac Dejvid Harbor veruje da će poslednja, peta sezona serije "Stranger Things", imati savršen završetak, odnosno da će biti "pun…

.

Nova serija "1923": Surovi život na Divljem zapadu

Čuveni glumci čija karijera i dalje traje sa jednakim uspehom kao na njihovom početku, Harison Ford i Helen Miren, zajedno…

.

Serija o Indijani Džounsu?

Popularni filmski serijal Indijana Džouns možda dobije novi život na malim ekranima.

.

Kaleidoscope: Prva nelinearna serija

Netfliksova serija "Kaleidoscope" donosi novo iskustvo gledanja, jer će njene epizode moći da se gledaju bilo kojim redosledom.

  • 00:00 Music mix by Anja
  • 05:00 Music Mix by Bea
  • 10:00 Pre podne na O radiju
  • 10:10 Pesma dana

Anketa

Kako te rade praznici ?

Oradio logo