...
TRENUTNO05:00 - 10:00Music Mix by Bea

Kultura / Film

Juan Mekgregor ponovo džedaj

11.05.2022.

Bliži se premijera serije "Obi-Van Kenobi", koja će biti prikazana na platformi Disney Plus 25. maja, a nedavno je objavljen i novi trejler.

.

Inače, priča serije "Obi-Van Kenobi" počinje deset godina posle dramatičnih događaja u "Ratovima zvezda: Osveta Sita" gde se Obi-Van Kenobi suočio sa svojim najvećim porazom - padom svog najboljeg prijatelja i džedaja šegrta, Anakina Skajvokera, koji se okrenuo mračnoj strani i postao lord Sita - Dart Vejder.

Juan Mekgregor, koji će se pojaviti u naslovnoj ulozi obećava da će "publika biti zadovoljna".

"Završili smo snimanje naše serije i bilo je zaista zabavno. Uživao sam radeći sa Debrom Čau (rediteljkom i izvršnom producentkinjom) i mislim da vas neće razočarati. Nova tehnologija koju smo koristili je vrlo kul i snimanje mi je pružilo sasvim drugačije iskustvo od onog koje sam imao tokom snimanja tri filma", rekao on je nakon snimanja za Dedlajn.

Serija uključuje i pojavu inkvizitora, likova koji su se prvi put pojavili u animiranoj seriji Star Wars Rebels, a predstavljaju elitne jedinice koje jure i ubijaju sve preostale džedaje. Da li će Obi-Van imati misiju da ih pronađe pre njih i spasi od smrti, ostaje da fanovi otkriju u šest epizoda ove serije.

(Euronews Srbija, Headliner, Deadline)

Tagovi

Možda te još zanima:

.

Kaleidoscope: Prva nelinearna serija

Netfliksova serija "Kaleidoscope" donosi novo iskustvo gledanja, jer će njene epizode moći da se gledaju bilo kojim redosledom.

.

"1899": Sporogoreća misterija na okeanu

"Dark“ je serija koja nam je vratila poverenje u filmsku misteriju i pokazala da i dalje imamo dovoljno strpljenja i…

.

Peta sezona "Stranger Things": Savršen završetak priče

Glumac Dejvid Harbor veruje da će poslednja, peta sezona serije "Stranger Things", imati savršen završetak, odnosno da će biti "pun…

.

Nova serija "1923": Surovi život na Divljem zapadu

Čuveni glumci čija karijera i dalje traje sa jednakim uspehom kao na njihovom početku, Harison Ford i Helen Miren, zajedno…

.

Serija o Indijani Džounsu?

Popularni filmski serijal Indijana Džouns možda dobije novi život na malim ekranima.

.

Konačno stigla peta sezona Krune!

Peta sezona "Krune", globalno popularne serije o britanskoj monarhiji, u sredu je objavljena na Netfliksu koji je, pod teretom burnih…

  • 00:00 Music mix by Anja
  • 05:00 Music Mix by Bea
  • 10:00 Pre podne na O radiju
  • 10:10 Pesma dana

Anketa

Kako te rade praznici ?

Oradio logo