...
TRENUTNO16:00 - 22:00Music mix by Anja

Kultura / Film

Henri Kavil izlazi iz serije "The Witcher"

31.10.2022.

Uoči treće sezone Netfliksove serije "The Witcher" stigla je potvrda da će se snimati i četvra sezona, ali bez glumca Henrija Kavila, koji je igrao glavnu ulogu Geralta od Rivije.

.

Foto: YouTube / Netflix

Kavil je izjavio kako je njegovo putovanje kroz ovu seriju bilo "ispunjeno i čudovištima i avanturama"; ali je potvrdio da će medaljon i mačeve definitivno odložiti sa strane.

"Umesto mene, sjajan gospodin Lijam Hemsvort preuzeće plašt Belog vuka. Poput najvećih likova iz knjiga, predajem baklju sa poštovanjem prema vremenu provedenom igrajući Geralta i s entuzijazmom gledam na Lajamovu interpretaciju ovog najfascinantnijeg čoveka. Dragi gospodine Lijam, ovaj lik ima prekrasnu dubinu, uživajte u ronjenju i posmatranju onoga što pronađete", rekao je Kavil.

Lijama Hemsvorta, većina pamti iz serija filmova "Igre gladi" ili možda kao brata popularnog Tora, Krisa Hemsvorta. Hemsvort se takođe oglasio na Instagramu i objavio da je i ranije bio obožavalac "Witchera", ali i Kavila.

"Henri Kavil je bio neverovatan Geralt i počašćen sam što mi predaje uzde i dopušta mi da preuzmem mačeve Belog vuka u sledećem poglavlju njegove avanture. Henri, godinama sam tvoj obožavatelj i nadahnulo me ono što si doneo ovom voljenom liku. Možda moram da ispunim velika očekivanja, ali uistinu sam uzbuđen što ću zakoračiti u svet The Witchera."

(B92)

Tagovi

Možda te još zanima:

.

The Witcher: Blood Origin - Trebalo je da bude hit, ali...

Seriju "The Witcher" nedavno je napustio glavni glumac Henri Kavil, a čini se da Netfliksov prvi pokušaj da proširi svemir…

.

Stiven Spilberg želi da režira televizijsku seriju

Pojavljujući se u epizodi podkasta "Smartless", Spilberg je otkrio da bi želeo da režira televizijsku seriju u budućnosti.

.

Da li se sprema rimejk Harija Potera?

Holivud nikad nije oklevao da maksimalno iskoristi popularne franšize snimajući nastavke i rimejkove. Sada je po svemu sudeći na red…

.

The Witcher: Blood Origin - Trebalo je da bude hit, ali...

Seriju "The Witcher" nedavno je napustio glavni glumac Henri Kavil, a čini se da Netfliksov prvi pokušaj da proširi svemir…

.

Šta nam Disney sprema za narednu godinu?

Kraj godine je blizu, a kompanija Disney je rešila da prikaže bogatu ponudu svog striming servisa kroz jedan kratak trejler…

.

Džordž Lukas otkriva pravi redosled gledanja Ratova zvezda

Franšiza Ratovi zvezda dobija nove nastavke i prednastavke i ta priča se samo proširuje, ali ono što se smatra glavnim…

  • 14:00 Eko linija
  • 15:00 Vaš DJ sat
  • 16:00 Music mix by Anja
  • 22:00 DiskOradio

Anketa

Zašto je tebi januar najduži mesec ?

Oradio logo