...
TRENUTNO00:00 - 06:00Music mix by Anja

Kultura / Film

Dejvid Korensvet novi Supermen?

16.05.2023.

Dejvid Korensvet je trenutno glavni kandidat za ulogu Klarka Kenta, odnosno Supermena, javlja sajt The Hollywood Reporter.

.

Foto: YouTube / Deadline Hollywood

Glumac koji ima dvadeset devet godina, prošle godine je ostvario zapaženu ulogu sa Mijom Got u psihološkom horor trileru "Pearl", a mnogi su ga ranije spominjali kao "dvojnika" Henrija Kavila. Korensvet je uspešne uloge imao i u serijama "Hollywood" i "The Politician".

Njegove godine svakako igraju veliku ulogu u ovoj priči, jer ako se radi na postavljanju ozbiljnih temelja novog DC filmskog sveta, glumac je dovoljno mlad kako bi još dugo mogao da glumi jednog od najpoznatijih superheroja.

Mnogi su pretpostavili da je Džejkob Elordi, najpoznatiji po svojoj ulozi u seriji "Euforija" već osigurao ovu ulogu za sebe, ali kako se navodi, glumac se nije preterano angažovao oko ovog projekta.

Samara Viving je jedna od glavnih kandidatkinja za ulogu Lois Lejn, ali je navodno glumica Rejčel Brosnahan imala "izvanredno čitanje" na audiciji, ali se smatra da je sa trideset dve godine možda prestara za ulogu Lejn, što je malo čudno, jer je samo tri godine starija od Korensveta.

Uloga Leksa Lutora je najbliža odabiru. Njega će, po svemu sudeći, igrati Nikolas Holt koji igra uz Nikolasa Kejdža u trenutno aktuelnom filmu "Renfield".

(24sedam)

Tagovi

Možda te još zanima:

.

Otvoren konkurs za festival DIY filma Naiva

Dom b612 ove godine organizuje četvrti po redu Festival amaterskog filma, koji će biti održan od 20. do 21. septembra…

.

Letnji bioskop u Novom Sadu: Francuski filmovi i olimpijska euforija

Francuski institut u Srbiji, Mreža kulturnih stanica i i EU info point Novi Sad pozivaju vas u "Francuski bioskop na…

.

Nedeljni vodič od 1. do 7. jula

Prva nedelja jula donosi nekoliko zanimljivih događaja i mali predah pred narednu sedmicu, kada nas očekuje Exit festival.

.

Film na osnovu scenarija ChatGPTa bez premijere u bisokopu

Filmadžije se odavno interesuju za veštačku inteligenciju, a ova je s velikog platna prešla u stvaran život i počela da…

.

Nedeljni vodič od 24. do 30. juna

Poslednja nedelja juna ispunjena je događajima za sve ljubitelje muzike, filma, knjiga, a pre svega dobrog provoda i druženja.

.

Netfliks otvara dva zabavna kompleksa u Americi

Netflix planira da 2025. godine otvori dva "Netflix House" zabavna kompleksa u Dalasu u državi Teksas i mestu King of…

  • 00:00 Music mix by Anja
  • 06:00 Music Mix by Bea
  • 12:00 Leto na O radiju

Anketa

Na koji način koristiš ChatGPT?

Oradio logo