...
TRENUTNO17:00 - 00:00Music Mix by Majkić

Društvo

Za Dan studenata dele karte za Cecin koncert!

31.03.2016.

Svakog 4. aprila obeležava se Nacionalni dan studenata, u znak sećanja na velike studentske demonstracije na kojima je student Žarko Marinković poginuo. U Novosadskom kampusu sećanje na ovaj događaj biće obeleženo različitim zabavno – edukativnim sadržajima, ali i nagradnom igrom na kojoj će biti podeljene karte za studentsko putovanje i nastup folk pevačice Svetlane Cece Ražnatović.

.

Na pitanje zbog čega se baš reklamira Ceca i njen koncert na jednom akademskom događaju, predstavnica Studentske asocijacije Isidora Filipov odgovara da u tome ne vidi ništa sporno, jer su uspeli da od jedne agencije obraduju kolege besplatnim putovanjima.

"Ceca nema apsolutno nikakve veze sa ovim događajem i agencija koja je privatna i koja ima svoju politiku rada može da stavi na plakat šta želi. Uostalom, u Kampusu se nalaze i mnogi drugi plakati. Mi smo se jednostavno samo vodili idejom da studenti dobiju besplatno putovanje", izjavila je ona za O radio. 

U nezvaničnom razgovoru sa prestavnikom agencije koja u Kampusu promoviše Cecin koncert, dobili smo odgovor da je u pitanju samo podržavanje studentske akcije i poklanjanje putovanja studentima koji to žele i koji slušaju "zabavnu ili narodnu" muziku.

ceca png

Predstavnica Studentske asocijacije Isidora Filipov istakla je da ova organizacija nije u kampanji promovisanja vrednosti putem tih putovanja i Cecinog koncerta, kao i to da su letos organizovali koncert klasične muzike na Štrandu. 

Muzički deo programa na događaju povodom Dana studenata biće prepušten elektronskoj muzici i di-džejevima. Osim toga, na ovom događaju će studenti moći da ostave i lektire za decu kosovskih enklava, kao i čepove za poznatu akciju "Čepom do osmeha". 

 

Nataša Šaru

Možda te još zanima:

.

Studente ne zanima ko ih predstavlja

"Nemam pojma ko mi je predsednik Parlamenta", "Ne ne znam ko je student prodekan", "Nemam mišljenje o tome", "Ne zanima…

.

Za život se navija

Naslov zvuči kao neki slogan, zar ne? Ne samo da zvuči, već i jeste. U pitanju je slogan kojim Crveni…

.

Zvuk svoje generacije

Hydrogen je alternativni indi rok bend iz Novog Sada, koji je nastao 2016. godine, a u trenutnom sastavu svira od…

.

Vožnja pored Dunava vraća u detinjstvo

Gradska legenda, dobar momak, u mladosti iskreni sportista, a potom, u najboljim godinama fanatični rekreativac. Ako tražite čoveka čiji je…

.

Od eksperimenta do kraft biznisa

"Pivo se ne pije, muzika se ne sluša - te stvari se osećaju. Shvatili smo: ovo je jedinstvena specia koja…

.

Vreme je za more, ali nije tako jednostavno

Konačno se čini kao da je cirkus otišao iz grada i sada u pozadini filma koji živimo ide samo ono…

  • 16:40 O tome se priča
  • 16:50 Tehnologija
  • 17:00 Music Mix by Majkić

Anketa

Da li ste se vakcinisali?

Oradio logo