...
TRENUTNO22:00 - 00:00DiskOradio

Društvo

Startap vikend u Subotici

16.10.2023.

Startap vikend u Subotici biće održan 21. i 22. oktobra u prostorijama InspiraHub-a. Ovo je šansa da otkrijete svoju inovativnu preduzetničku stranu i steknete znanja i veštine koje će vas lansirati u svet startapa.

.

Foto: promo

Ovaj program je prilika za mlade da steknu znanja i veštine o metodologijama, alatima i koracima koji se koriste u razvoju tehnoloških startap kompanija. Program je jedinstven jer je kreiran kao Startap Vikend za mlade u Srbiji koji će okupiti mlade ljude na jednom mestu i pružiti im nezaboravno iskustvo.

Učesnici će imati priliku da steknu neophodna znanja i iskustva o koracima u procesu stvaranja inovativnog proizvoda/usluge, metodologijama i alatima koje koriste uspešne startap kompanije.

“U dva dana intenzivnog programa učenja, rada i druženja, imaćete priliku da upoznate mlade kreativne ljude sličnih interesovanja, mentore i stručnjake iz startap ekosistema Srbije. Približćemo vam startap svet na način koji do sada niste imali priliku da doživite”, stoji u pozivu rganizatora.

Program je namenjen mladima svih obrazovnih profila, starosti od 18 do 30 godina. Učešće na Startap vikendu je besplatno. Za učesnike je obezbeđen sav materijal za rad, mentorska podrška, osveženje, ketering, pokloni i nagrade za najbolje timove.

Da biste se prijavili potrebno je da popunite online formular. Požurite sa prijavom jer je broj mesta ograničen.

Ovo izdanje Startup Vikenda u Subotici organizuju InspiraHub i Inspira Grupa u saradnji sa partnerskim organizacijama iz inovacionog ekosistema Srbije: ICT Hub, Inicijativa Digitalna Srbija, Garaža by Tenderly, USAID Srbija i Preduzmi ideju.

Tagovi

Možda te još zanima:

.

Raising Starts poziv za startape

Startapi u Srbiji mogu da konkurišu za novi krug podrške kroz Raising Starts program koji timovima i kompanijama u najranijim…

.

Postani deo nove startap generacije

Naučno tehnološki park Beograd u saradnji sa Poslovno tehnološkim inkubatorom tehničkih fakulteta organizuje novi studentski startap kamp ParkUP! 2023.

.

Otvoren novi poziv za startap program Raising Starts

Naučno-tehnološki park Beograd (NTP Beograd), uz podršku Vlade Švajcarske i u partnerstvu sa Naučno-tehnološkim parkom Niš (NTP Niš ) i…

.

Srbija do Hong Konga

Srpski tim programera u top 10 startapa na svetu

.

Startapuj se 2.0 u MSUV

Događaj Startapuj se 2.0 biće održan u četvrtak 28. marta u Muzeju savremene umetnosti Vojvodine, sa početkom u 19 časova.

.

Planinarenje nije turizam

Davne 1986. godine grupa Queen je napravila moćnu baladu koja postavlja večito pitanje "Who wants to live forever" za poznati…

  • 15:00 Vaš DJ sat
  • 16:00 Music mix by Anja
  • 22:00 DiskOradio

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo