...
TRENUTNO16:00 - 16:10Popodne na O radiju

Društvo

Poveži se sa drugim LinkedIn korisnicima

27.05.2019.

Događaj nazvan "LinkedIn Local Novi Sad" biće održan u utorak 28. maja od 18 časova u Startit Centru. Cilj događaja je da okupi biznis zajednicu Novog Sada i da se online poznanstva korisnika LinkedIn platforme prenesu u offline svet.

.

Kako najavljuju organizatori, prvih sat vremena predviđeno je za panel diskusiju na temu "LinkedIn iz ugla kompanije". Učesnici će dati konkretne savete i trikove u vezi sa predstavljanjem i promocijom kompanije ili događaja na LinkedInu i taktike za prodaju. 

Biće govora o tome kakav sadržaj treba postavljati na LinkedInu, za razliku od drugih društvenih mreža, kako postavljati strategiju kompanije, kako kreirati video sadržaj i kako pokrenuti konverzaciju i grupe na LinkedInu.  

Nakon panela, sledi deo za povezivanje i umrežavanje članova LinkedIn zajednice u cilju pronalaženja novih partnera i saradnika.

Panelisti su osnivač INAT centra Milena Milićević, šef marketinga u jednom startapu u Torontu Vedran Rašić i osnivač Default design-a Dimitrije Ostojić. Prisustvo na događaju je besplatno, ali je neophodna prijava putem linka.

Možda te još zanima:

.

Filozofski fakultet u Novom Sadu obustavlja sve aktivnosti

Zbog potencijalnog ugrožavanja bezbednosti studenata, njihovog prava na obrazovanje i bezbednost zaposlenih, Filozofski fakultet Univerziteta u Novom Sadu obustavlja sve…

.

Niko ne sme da bude ugrožen zbog svog stava

“Nismo mogli da ćutimo. Došli smo ovde da pošaljemo jasnu poruku da montirani snimci, napadi na bilo koga od nas…

.

Bez rodne ravnopravnosti gubimo potencijal polovine društva

Stavovi, tvrdnje i dezinformacije koji se suprotstavljaju rodnoj ravnopravnosti, odnosno jednom rečju - antirodni narativi, u Srbiji su zastupljeni i…

.

Sajam zapošljavanja u Novom Sadu

Exiem sajam zapošljavanja će biti održan na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu, 2. i 3. aprila. Samo neke od…

.

Gen Z posmatra kako njihovi stariji otkrivaju internet i mimove

Ako pitate starije pripadnike Generacije Z, reći će da u početku beše Fejsbuk. Milenijalci će reći da je postojao i…

.

Frankofona pričaonica u Novom Sadu

Francuski institut i EU info point u Novom Sadu, pozivaju vas na frankofonu pričaonicu pod nazivom “Francophonie - Frankofonija” koja…

  • 14:00 Superoperater
  • 15:00 Music mix by Anja
  • 16:00 Popodne na O radiju
  • 16:10 Pesma dana
  • 16:20 Popodne na O radiju

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo