...
TRENUTNO11:00 - 12:00Eko linija

Društvo / Obrazovanje

Treći WordPress meetup u InfostudHubu

02.12.2021.

Treći WordPress meetup u InfostudHubu u Subotici biće održan u petak, 3. decembra u 18 časova. O cakama u WordPressu govoriće Slobodan Mirić i Igor Elez.

.

Foto: InfostudHub

U planu je da se na ovom meetup-u napravi potpuno funkcionalan WordPress sajt za samo sat vremena. Sajt bi trebalo da sadrži nekoliko stranica i da izgleda lepo. Svi prisutni će nakon predavanja dobiti video uputstvo i folder sa fotografijama koje će se koristiti na predavanju, pa će posle i sami moći da naprave WordPress sajt.

O ovome će govoriti Slobodan Mirić koji je Full Stack Developer (Websites Workshop), a u poslednje tri godine najveći deo vremena provodi kao edukator (websitesworkshop.com, webcon.rs), pre svega u skupu tehnologija koje okružuju najpoznatiji CMS – WordPress.

O Elementor nedostacima i njihovim rešenjima govoriće Igor Elez. On će objasniti sve nedostatke koje donosi Elementor i kako da se ti nedostaci zaobiđu ili reše.

Igor Elez je stručnjak za Elementor. Sa HTML i CSS se upoznao na Matematičkom fakultetu 2008. godine, a svoj prvi WordPress sajt je napravio 2010. I od tada mu to postaje hobi. Deo je UpWork zajednice.

Ukoliko želiš da učestvuješ na trećem WordPress Meetup-u popuni formular i na vreme obezbedi svoje mesto jer je broj učesika ograničen. 

Tagovi

Možda te još zanima:

.

Startit: Spajamo znanje, inovacije i inspiracije

Otvoren je Startit centar u Novom Sadu! To je mesto znanja, inovacije i inspiracije, a namenjeno je domaćoj IT zajednici.…

.

Startup: IT biznis moguć u Srbiji

   "Svako ko ima bilo kakve aspiracije da postane preduzetnik, ne treba uopšte da čeka, jer što duže čeka to…

.

Najnovosadskiji rok festival

Da Novi Sad jeste festivalski grad i to ne samo u godini kada je i Evropska prestonice kulture, svedoče mnogobrojni…

.

Lavirint medijskih manipulacija i dezinformacija

U četvrtak su u novosadskom Kreativnom distriktu otvorena vrata "Medijskog lavirinta", interaktivne izložbe čiji je cilj edukacija o medijskim manipulacijama…

.

Prijavi se na program "1000 devojaka, 1000 budućnosti"

Njujorška akademija nauka (NYAS) raspisala je konkurs za mlade devojke između 13 i 17 godina u okviru programa "1000 devojaka,…

.

Sunčanje postaje veoma rizična zabava

Svetska zdravstvena organizacija predstavila je novu aplikaciju na pametnim telefonima koja beleži informacije o nivou ultraljubičastog (UV) zračenja i upozorava…

  • 10:30 Tehnologija
  • 10:45 Prava stvar
  • 11:00 Eko linija
  • 12:00 Pre podne na O radiju
  • 12:45 Lampica

Anketa

Da li ste vratili život na podešavanja pre korone?

Oradio logo