...
TRENUTNO00:00 - 05:00Music Mix by Bea

Društvo / Obrazovanje

Treći WordPress meetup u InfostudHubu

02.12.2021.

Treći WordPress meetup u InfostudHubu u Subotici biće održan u petak, 3. decembra u 18 časova. O cakama u WordPressu govoriće Slobodan Mirić i Igor Elez.

.

Foto: InfostudHub

U planu je da se na ovom meetup-u napravi potpuno funkcionalan WordPress sajt za samo sat vremena. Sajt bi trebalo da sadrži nekoliko stranica i da izgleda lepo. Svi prisutni će nakon predavanja dobiti video uputstvo i folder sa fotografijama koje će se koristiti na predavanju, pa će posle i sami moći da naprave WordPress sajt.

O ovome će govoriti Slobodan Mirić koji je Full Stack Developer (Websites Workshop), a u poslednje tri godine najveći deo vremena provodi kao edukator (websitesworkshop.com, webcon.rs), pre svega u skupu tehnologija koje okružuju najpoznatiji CMS – WordPress.

O Elementor nedostacima i njihovim rešenjima govoriće Igor Elez. On će objasniti sve nedostatke koje donosi Elementor i kako da se ti nedostaci zaobiđu ili reše.

Igor Elez je stručnjak za Elementor. Sa HTML i CSS se upoznao na Matematičkom fakultetu 2008. godine, a svoj prvi WordPress sajt je napravio 2010. I od tada mu to postaje hobi. Deo je UpWork zajednice.

Ukoliko želiš da učestvuješ na trećem WordPress Meetup-u popuni formular i na vreme obezbedi svoje mesto jer je broj učesika ograničen. 

Tagovi

Možda te još zanima:

.

Startit: Spajamo znanje, inovacije i inspiracije

Otvoren je Startit centar u Novom Sadu! To je mesto znanja, inovacije i inspiracije, a namenjeno je domaćoj IT zajednici.…

.

Startup: IT biznis moguć u Srbiji

   "Svako ko ima bilo kakve aspiracije da postane preduzetnik, ne treba uopšte da čeka, jer što duže čeka to…

.

Dosta mladih se vratilo u Srbiju, ne samo zbog pandemije

U periodu od oktobra 2020. do oktobra prošle godine, oko 40 hiljada mladih se iz inostranstva vratilo u Srbiju, pokazuju…

.

Mentorski ciklus za volontere

Međunarodna organizacija Pokreni se! će do 27. januara primati prijave za mentorski ciklus koji će trajati 60 dana, od 1.…

.

Hotel Job Fair u Beogradu

Internacionalni sajam zapošljavanja koji svoje mesto pronalazi širom sveta, 28. januara će biti održan  prvi put i u Beogradu. 

.

Novim generacijama ćutanje više nije zlato

Ćutanje je zlato. Uzdaj se u se i u svoje kljuse. Veži konja gde ti gazda kaže. Narodne izreke možemo…

  • 00:00 Music Mix by Bea
  • 05:00 Music Mix by Bea
  • 10:00 Pre podne na O radiju

Anketa

Koliko se uvođenje kovid propusnica pokazalo kao dobra mera protiv koronavirusa?

Oradio logo