...
TRENUTNO00:00 - 06:00Music mix by Anja

Društvo / Obrazovanje

Otvorene prijave za YouthSpeak Forum

16.03.2023.

Organizacija AIESEC organizuje YouthSpeak Forum namenjen mladima koji će se realizovati tokom aprila i početkom maja u pet gradova u Srbiji.

.

Kako navode organizatori, konferencija YouthSpeak Forum okuplja mlade različitih generacija, znanja, iskustava i obrazovanja tokom koje oni uče jedni od drugih, razmenjuju mišljenja, stavove, ideje. 

Kroz koncept Inspire, Engage, Act mladima se pruža prilika da čuju inspirativne govore najuticajnijih ljudi u Srbiji, učestvuju u interaktivnim radionicama sa kompanijama, kao i da svo stečeno znanje primene u rešavanju studije slučaja, kažu organizatori.

Studija slučaja obuhvatiće rešavanje realanog slučaja iz prakse zajedničkim radom, navodi se u saopštenju. Tokom kreiranja idejnog rešenja postojaće podela na sektore unutar timova, pa će tako jedna osoba u timu predstavljati sektor marketinga, druga finansija, treća HR i drugo. U celoj realizaciji će im pomoći mentori koji dolaze sa vrha kompanija. Na samom kraju, timovi će prezentovati svoja rešenja drugim timovima, a pobednike očekuje i nagrada.

Ove godine prva konferencija biće održana u Nišu 6. aprila, a dan kasnije i u Kragujevcu. Zatim će se održati i u Subotici 11. i u Novom Sadu 12. aprila. Poslednja konferencija biće održana 3. i 4. maja u Beogradu.

Učešće je besplatno, a kako biste se prijavili potrebno je popuniti formular.

 

Tagovi

Možda te još zanima:

.

Novosađanka u svetskom omladinskom horu

Biti deo bilo koje selekcije i svojm kvalitetima ući u krug odabranih uvek je velika stvar, pogotovo kada je reč…

.

Kod državnog lekara samo ako mora

Ništa nije preče od zdravlja. To svi znamo, ali je pitanje koliko je moguće brinuti se o sebi, ako ne…

.

Odložen Forum mladih naučnika

Usled nezapamćenih tragedija koje su se desile u Republici Srbiji, upravni odbor Humanitarne organizacije "Nađi Raula" doneo je odluku o odlaganju…

.

Problemi sa vraćanjem studentskog kredita posledica neobaveštenosti

Studenti i studentkinje državnih fakulteta često se odlučuju za studentske kredite i stipendije. Manjak znanja o tome u kojim situacijama…

.

"Jade" na fakultetima: lude žurke samo za jednu društvenu grupu

Prvobitan cilj osnivanja studentskih "jada" bilo je učestvovanje studenata i studentkinja sa različitih fakulteta na sportskim i edukativnim takmičenjima. Održavanje…

.

Otvorene prijave za program "Odlučionice"

Krovna organizacija mladih Srbije otvorila je prijave za četvrtu generaciju polaznika programa "Odlučionica".

  • 00:00 Music mix by Anja
  • 06:00 Music Mix by Bea
  • 11:00 Radio Gruvanje

Anketa

Koliko verujete veštačkoj inteligenciji?

 
Oradio logo