...
TRENUTNO17:00 - 18:00Žali se upravi vodovoda

Društvo / Obrazovanje

Niko neće napraviti seniora od tebe, moraš sam!

15.12.2021.

Ako si neko ko je tek zaplivao IT vodama ili već imaš iskustvo u ovoj oblasti, cilj zvani "postati senior" možda izgleda teško dostižno. Da li jeste ili nije, potpuno je individualno, ali jedno je sigurno - niko neće napraviti seniora od tebe, moraš sam. Baš takav naslov nosi i vebinar koji sajt HelloWorld.rs organizuje 16. decembra putem Zoom platforme od 18 časova.

.

Moderator panela će ugostiti IT-jevce koji su na seniorskim pozicijama i koji za sebe mogu da kažu da su majstori svog zanata, Vladana Vukmanova iz kompanije Sketch, kao i Sinišu Nimčevića koji je senior consultant u kompaniji Nexus Alpha.

Na ovom vebinaru možda pronađete odgovor na pitanje da li je senioritet zasnovan na znanju ili godinama, ali i koja znanja, alate i veštine treba da poseduje senior.

Učešće na vebinaru je besplatno, a ako te ova tema zanima prijavi se ovde. Prilikom prijave možeš da postaviš i pitanje.


Tagovi

Možda te još zanima:

.

Vebinar o započinjanju karijere

Sajt Startuj.com u okviru Regionalnog sajma poslova organizuje vebinar na temu "Kako da na pravi način STARTUJeš karijeru?" koji će…

.

Posle faksa biću stručnjak za prodaju

Centar za razvoj karijere poziva zainteresovane studente da se prijave za webinar pod nazivom "Posle faksa biću…" Peti vebinar posvećen…

.

Posle faksa biću...

Prvi interaktivni vebinar pod nazivom "Posle faksa biću..." održaće se u sredu 26. maja u 14 časova. Ovo je samo…

.

Vebinari povodom Evropske nedelje mladih

Povodom Evropske nedelje mladih fondacija Tempus organizuje dva vebinara: "Iz prve ruke - o volontiranju mladih u Evropi" i "Eurodesk…

.

Open IT o IT trendovima

Organizacija AIESEC te poziva da 15. i 16. maj provedeš na najvećoj IT konferenciji za mlade pod nazivom Open IT…

.

Uhapšen "kralj internet prevara"

Italijanska policija uhapsila je, nakon višegodišnje potrage, čoveka koji se smatra "kraljem elektronskih, veb-prevara".

  • 16:30 Tehnologija
  • 16:45 Prava stvar
  • 17:00 Žali se upravi vodovoda
  • 18:00 Popodne na O radiju
  • 18:10 Album nedelje

Anketa

Koliko se uvođenje kovid propusnica pokazalo kao dobra mera protiv koronavirusa?

Oradio logo