...
TRENUTNO15:00 - 16:00Music mix by Anja

Društvo / Obrazovanje

Međunarodni festival studenata "Smart" od 12. do 14. novembra u Hali 6

11.11.2021.

Od 12. do 14. novembra, u Hali 6 Novosadskog sajma biće organizovan Međunarodni festival studenata "Smart". Kako najavljuju organizatori, na ovom trodnevnom festivalu studenti će imati priliku da steknu nova znanja, iskustva i probude svoj takmičarski duh kao i da uživaju u bogatom muzičkom programu.

.

Mladi će se upoznavati sa radom firmi i kompanija koje će predstaviti svoju radnu delatnost kroz prezentacije i na taj način otvoriti svoja vrata budućim nadama. Na ovaj način, studenti će steći uvid u mogućnosti budućeg zaposlenja i angažovanja u firmama širom Srbije, navode organizatori.

U sklopu festival postoji i muzčki program u kome će, pored ostalog, nastupiti Bijelo dugme tribute band i Lavie akustik bend, a Radio AS fm organizovaće žurku na kojoj će nastupiti Groover, Peryz i Lena Glish.

Poslednjeg dana ovog trodnevnog događaja biće organizovan i kviz "Slagalica" na kome će studenti pokazati pokazati svoje znanje, a pobednici će biti i nagrađeni.

SLAGALICA PRED NAVIJAČIMA

Kompletan program ovog novog mesta za umetnosti i kulturu možete pronaći na Fejsbuk stranici KC Hala 6, kao i na Instagram profilu – Kulturni centar Hala 6, dok ulaznice možete kupiti putem Gigstix prodajnih mesta.

Organizatori mole sve posetioce da se pridržavaju svih propisanih mera, kao i da su u obavezi da nose zaštitne maske na svim događajima. Takođe, navode da zadržavaju pravo izmene održavanja programa i formata događaja u slučaju promene epidemioloških mera.

Možda te još zanima:

.

Blokada Filozofskog fakulteta se nastavlja, profesori ne žele da napuste zgradu

Blokada Filozofskog fakulteta u Novom Sadu se nastavlja, nakon neuspšenih pregovora sa policijom. U zgradi se osim predstavnika Studentskog parlamenta…

.

Filozofski fakultet u Novom Sadu obustavlja sve aktivnosti

Zbog potencijalnog ugrožavanja bezbednosti studenata, njihovog prava na obrazovanje i bezbednost zaposlenih, Filozofski fakultet Univerziteta u Novom Sadu obustavlja sve…

.

SKCNS poziva u Omladinski teatar

Studentski kulturni centar Novi Sad otvara konkurs za studente Novosadskog univerziteta i sve mlade od 16 do 30 godina. Ukoliko…

.

Niko ne sme da bude ugrožen zbog svog stava

“Nismo mogli da ćutimo. Došli smo ovde da pošaljemo jasnu poruku da montirani snimci, napadi na bilo koga od nas…

.

Sajam zapošljavanja u Novom Sadu

Exiem sajam zapošljavanja će biti održan na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu, 2. i 3. aprila. Samo neke od…

.

Studentski standard u procepu između želja i mogućnosti

Rast inflacije u poslednjih par godina ostavio je traga i na svakodnevne troškove života studenata. Rat u Ukrajini i globalna…

  • 13:45 Prava stvar
  • 14:00 Vaš DJ sat
  • 15:00 Music mix by Anja
  • 16:00 Popodne na O radiju
  • 16:10 Pesma dana

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo