...
TRENUTNO06:00 - 11:00Music Mix by Bea

Društvo / Obrazovanje

Konkurs za BG praksu

26.04.2022.

Univerzitet u Beogradu i Grad Beograd pozivaju studente završnih godina osnovnih i master studija da postanu deo jedanaesete generacije polaznika programa univerzitetske radne prakse BG PRAКSA i iskoriste priliku za sticanje radnog iskustva u struci.

.

Ovog leta 135 studenata Univerziteta u Beogradu imaće priliku da obavi tromesečnu radnu praksu u nekom od gradskih preduzeća, ustanovama kulture ili gradskoj upravi. 

Svim polaznicima programa tokom tri meseca trajanja prakse biće obezbeđena novčana nadoknada. Angažovanje u programu, kao prepoznata relevantna vannastavna aktivnost studenata Univerziteta u Beogradu, nosi i dodatne nekumulativne ESPB bodove.

Svaki polaznik prakse imaće neposredno određenog mentora. Tokom realizacije programa ove godine biće uključeno 90 mentora na 82 različite pozicije u gradskim preduzećima, ustanovama kulture, bibliotekama, muzejima, sekretarijatima gradske uprave i opštinama koje učestvuju u programu.

Кonkurs sa svim detaljima o lokacijama i pozicijama za praksu, opisom posla, uslovima za svaku poziciju i potrebnim dokumentima nalazi se na sajtu Centra za razvoj karijere.

Na konkurs se mogu prijaviti zainteresovani studenti završnih godina osnovnih i master studija u skladu sa navedenim uslovima konkursa za raspisane pozicije. Za sve kandidate neophodno je da prilože skeniranu potvrdu o redovnom studiranju sa odgovarajućeg fakulteta.

Кonkurs je otvoren do 4. maja 2022. godine u ponoć, a prvi dan prakse biće 1. jul 2022.

Tagovi

Možda te još zanima:

.

Konkurs za Femiksetu

Femix kolektiv otvorio je konkurs za dvanaesto izdanje kompilacije Femikseta, na koji možete da se prijavite do 21. aprila.   

.

Volonteri prirodi po meri

Mladi istraživači Srbije otvaraju konkurs za nagradu “Volonteri prirodi po meri“. Godišnja nagrada za volontere u zaštiti prirode ima za cilj…

.

Konkurs za najbolje studentske radove

Univerzitet u Beogradu je raspisao Konkurs za najbolji naučno-istraživački i stručni rad studenata u 2023. godini.

.

Konkurs za strip autore

Francuski institut u Srbiji, Grad Pančevo, Agencija KomunikArt i Međunarodni centar za strip i ilustraciju (Angulem, Francuska) pokrenuli su program…

.

SKCNS poziva u Omladinski teatar

Studentski kulturni centar Novi Sad otvara konkurs za studente Novosadskog univerziteta i sve mlade od 16 do 30 godina. Ukoliko…

.

Javni poziv za umetnike

Studentski kulturni centar Novi Sad raspisuje javni poziv za umetnike za prijavu projekata i umetničkih radova na osnovu Konkursa za finansiranje…

  • 00:00 Music mix by Anja
  • 06:00 Music Mix by Bea
  • 11:00 Y2K
  • 12:00 Za i protiv

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo