...
TRENUTNO00:00 - 05:00Music Mix by Bea

Društvo / Obrazovanje

Konkurs za dodelu nagrade Zadužbine Đoke Vlajkovića

10.01.2022.

Raspisan je Konkurs za dodelu šest nagrada Zadužbine Đoke Vlajkovića za najbolje naučne radove mladih naučnih radnika Univerziteta u Beogradu.

.

Konkursom se iz sredstava Zadužbine Đoke Vlajkovića dodeljuju nagrade u iznosu od po 150 hiljada dinara. U slučaju prijave većeg broja radova koji zadovoljavaju propisani kriterijum, a u skladu sa raspoloživim sredstvima, možebiti dodeljen i veći broj nagrada. Nagrade se dodeljuju mladim naučnicima iz svake od grupacija društvenohumanističkih, medicinskih, prirodno-matematičkih i tehničko-tehnoloških nauka.

U slučaju da radovi u nekoj od grupacija ne zadovoljavaju uslove Konkursa, nagrade se prenose drugim grupacijama, i to shodno stepenu konkurentnosti.

Na Konkurs se mogu prijaviti kandidati koji su zaposleni na Univerzitetu u Beogradu, a koji su do 31. decembra 2021. godine imali do 40 godina.

Na Konkurs se može prijaviti jedan naučni rad koji prethodno nije upućivan na konkurse Zadužbine Đoke Vlajkovića. Takođe, naučni rad treba da bude evidentiran DOI brojem izdavača sa SCI ili SSCI lista u periodu od 1. januara 2020. godine do 31. decembra 2021. godine, na kome je kandidat odgovorni autor sa afilijacijom Univerziteta u Beogradu.

Obrazac prijave možete preuzeti ovde, a osim njega potrebno je dostaviti potvrdu o radnom odnosu na Univerzitetu u Beogradu, fotokopiju lične karte, naučni rad i sva mišljenja svih recenzenata tokom čitavog procesa recenzije. Kompletnu dokumentaciju potrebno je dostaviti u elektronskoj i štampanoj formi najkasnije do 28. Januara. 

Dokumentacija u štampanoj formi podnosi se na adresu: Univerzitet u Beogradu, Studentski trg br. 1 sa naznakom - Konkurs za nagradu Zadužbine Đoke Vlajkovića. Dokumentacija u elektronskoj formi dostavlja se kao jedan dokument u PDF formatu na adresu: popovm1@rect.bg.ac.rs.

Dodatne informacije zainteresovani kandidati mogu dobiti u Sektoru za investicije i upravljanje imovinom Univerziteta i univerzitetskih zadužbina i fondacija.

Tagovi

Možda te još zanima:

.

Konkurs za nagradu "Dušan Vasiljev" za 2021. godinu

Grad Kikinda raspisao je konkurs za nagradu Dušan Vasiljev, koja se dodeljuje za najbolju knjigu napisanu na srpskom jeziku objavljenu…

.

Nagradni konkurs za umetnike "Mladi u doba korone"

Klub za osnaživanje mladih 018 (KOM 018) raspisao je nagradni konkurs "Mladi u doba korone" namenjen grafičkim i foto radovima.…

.

Mikser te poziva na regionalni konkurs za mlade dizajnere

Organizacija Mikser najavila je novo izdanje regionalnog konkursa Young Balkan Designers 2022 i poziva mlade dizajnere iz regiona i druge…

.

Konkurs WWF-a: Na mladima klima ostaje

WWF poziva mlade iz Srbije da se prijave na konkurs pod nazivom "Na mladima klima ostaje". U trenutku kada se mladi…

.

Festival Prepad otvara konkurs za mlade umetnike i umetnice

Organizacioni tim Prepad festivala otvario je konkurs za mlade umetnike od 14 do 19 godina u potrazi za ljudima koji…

.

Dosta mladih se vratilo u Srbiju, ne samo zbog pandemije

U periodu od oktobra 2020. do oktobra prošle godine, oko 40 hiljada mladih se iz inostranstva vratilo u Srbiju, pokazuju…

  • 00:00 Music Mix by Bea
  • 05:00 Music Mix by Bea
  • 10:00 Pre podne na O radiju

Anketa

Koliko se uvođenje kovid propusnica pokazalo kao dobra mera protiv koronavirusa?

Oradio logo