...
TRENUTNO00:00 - 05:00Music mix by Anja

Društvo / Obrazovanje

Konkurs za dodelu nagrade Zadužbine Đoke Vlajkovića

10.01.2022.

Raspisan je Konkurs za dodelu šest nagrada Zadužbine Đoke Vlajkovića za najbolje naučne radove mladih naučnih radnika Univerziteta u Beogradu.

.

Konkursom se iz sredstava Zadužbine Đoke Vlajkovića dodeljuju nagrade u iznosu od po 150 hiljada dinara. U slučaju prijave većeg broja radova koji zadovoljavaju propisani kriterijum, a u skladu sa raspoloživim sredstvima, možebiti dodeljen i veći broj nagrada. Nagrade se dodeljuju mladim naučnicima iz svake od grupacija društvenohumanističkih, medicinskih, prirodno-matematičkih i tehničko-tehnoloških nauka.

U slučaju da radovi u nekoj od grupacija ne zadovoljavaju uslove Konkursa, nagrade se prenose drugim grupacijama, i to shodno stepenu konkurentnosti.

Na Konkurs se mogu prijaviti kandidati koji su zaposleni na Univerzitetu u Beogradu, a koji su do 31. decembra 2021. godine imali do 40 godina.

Na Konkurs se može prijaviti jedan naučni rad koji prethodno nije upućivan na konkurse Zadužbine Đoke Vlajkovića. Takođe, naučni rad treba da bude evidentiran DOI brojem izdavača sa SCI ili SSCI lista u periodu od 1. januara 2020. godine do 31. decembra 2021. godine, na kome je kandidat odgovorni autor sa afilijacijom Univerziteta u Beogradu.

Obrazac prijave možete preuzeti ovde, a osim njega potrebno je dostaviti potvrdu o radnom odnosu na Univerzitetu u Beogradu, fotokopiju lične karte, naučni rad i sva mišljenja svih recenzenata tokom čitavog procesa recenzije. Kompletnu dokumentaciju potrebno je dostaviti u elektronskoj i štampanoj formi najkasnije do 28. Januara. 

Dokumentacija u štampanoj formi podnosi se na adresu: Univerzitet u Beogradu, Studentski trg br. 1 sa naznakom - Konkurs za nagradu Zadužbine Đoke Vlajkovića. Dokumentacija u elektronskoj formi dostavlja se kao jedan dokument u PDF formatu na adresu: popovm1@rect.bg.ac.rs.

Dodatne informacije zainteresovani kandidati mogu dobiti u Sektoru za investicije i upravljanje imovinom Univerziteta i univerzitetskih zadužbina i fondacija.

Tagovi

Možda te još zanima:

.

Traže se mladi istraživači

Trag fondacija, u okviru trogodišnjeg programa „Pokret Polet“, objavila je početak konkursa za stažiranje, namenjen mladim istraživačima, akademskim građanima starosti…

.

Prijavi se na program "1000 devojaka, 1000 budućnosti"

Njujorška akademija nauka (NYAS) raspisala je konkurs za mlade devojke između 13 i 17 godina u okviru programa "1000 devojaka,…

.

Konkurs za omladinske organizacije i medije

Beogradska otvorena škola (BOŠ) raspisuje poziv za podnošenje projektnih ideja (concept note) u okviru programa finansijske podrške partnerstvima između medija i organizacija civilnog društva za…

.

Napiši reportažu - konkuriši za nagradu

Fondacija "Biljana Bosnić Ognjenović“ pozvala je studente i profesionalne novinare da konkurišu za nagradu za najbolju tekstualnu ili video reportažu…

.

Poziv umetnicima da se prijave na konkurs Evropske prestonice kulture

Fondacija EPK Novi Sad 2022 pozvala je mlade umetnike iz Srbije da se prijave na konkurs "Umetnici. Sad!" i tako…

.

Konkurs za srednjoškolce - Svetionik znanja

Svetionik znanja je tradicionalno takmičenje 60 sredjoškolaca iz 15 različitih gradova Srbije. Osmišljen je tako da srednjoškolci, uz mentorsku pomoć,…

  • 00:00 Music mix by Anja
  • 05:00 Music Mix by Bea
  • 11:00 Leto na O radiju

Anketa

Da li se plašite novog talasa korone?

Oradio logo