...
TRENUTNO05:10 - 10:00Music Mix by Bea

Društvo / Obrazovanje

Konkurs za BG praksu

26.04.2022.

Univerzitet u Beogradu i Grad Beograd pozivaju studente završnih godina osnovnih i master studija da postanu deo jedanaesete generacije polaznika programa univerzitetske radne prakse BG PRAКSA i iskoriste priliku za sticanje radnog iskustva u struci.

.

Ovog leta 135 studenata Univerziteta u Beogradu imaće priliku da obavi tromesečnu radnu praksu u nekom od gradskih preduzeća, ustanovama kulture ili gradskoj upravi. 

Svim polaznicima programa tokom tri meseca trajanja prakse biće obezbeđena novčana nadoknada. Angažovanje u programu, kao prepoznata relevantna vannastavna aktivnost studenata Univerziteta u Beogradu, nosi i dodatne nekumulativne ESPB bodove.

Svaki polaznik prakse imaće neposredno određenog mentora. Tokom realizacije programa ove godine biće uključeno 90 mentora na 82 različite pozicije u gradskim preduzećima, ustanovama kulture, bibliotekama, muzejima, sekretarijatima gradske uprave i opštinama koje učestvuju u programu.

Кonkurs sa svim detaljima o lokacijama i pozicijama za praksu, opisom posla, uslovima za svaku poziciju i potrebnim dokumentima nalazi se na sajtu Centra za razvoj karijere.

Na konkurs se mogu prijaviti zainteresovani studenti završnih godina osnovnih i master studija u skladu sa navedenim uslovima konkursa za raspisane pozicije. Za sve kandidate neophodno je da prilože skeniranu potvrdu o redovnom studiranju sa odgovarajućeg fakulteta.

Кonkurs je otvoren do 4. maja 2022. godine u ponoć, a prvi dan prakse biće 1. jul 2022.

Tagovi

Možda te još zanima:

.

U toku prijave za prekograničnu stručnu praksu

Udruženje građana Leader+ poziva mlade od 20 do 35 godina da učestvuju na Kampu za obuku kandidata koji će biti održan 26.…

.

Konkurs za prvi Pocket Globe festival

Otvoren je javni poziv za učešće na konkursu Serbian Globe World Music Festivala Pocket Globe, koji traje do 15. juna…

.

Volontiraj na festivalu Uhvati film

Otvoren je konkurs za volontere na festivalu "Uhvati film" koji će ove godine biti održan od 12. do 16. oktobra…

.

Foto konkurs “Oseti duh Novog Sada”

Turistička organizacija Grada Novog Sada i ove godine pruža mogućnost da kroz fotografiju prenesete emocije koje u vama izaziva Novi Sad…

.

Konkurs za unapređenje zelenih površina i zaštitu od investitorskog urbanizma

Ekonaut i Placemaking Western Balkans oglasili su otvoreni poziv udruženjima i neformalnim grupama građana aktivnim u oblastima zaštite i razvoja zelenih povšina,…

.

Konkurs za festival mladih pesnika u Zaječaru

Ustanova Narodno pozorište Timočke krajine - centar za kulturu Zoran Radmilović iz Zaječara raspisuje konkurs za učešće na 36. Festivalu…

  • 00:00 Music Mix by Bea
  • 00:05 Music mix by Anja
  • 05:10 Music Mix by Bea
  • 10:00 Pre podne na O radiju
  • 10:10 Pesma dana

Anketa

Da li ste vratili život na podešavanja pre korone?

Oradio logo