...
TRENUTNO18:45 - 19:00Lampica

Društvo / Obrazovanje

Besplatan kurs francuskog jezika

26.10.2023.

Katedra za romanistiku Filološko-umetničkog fakulteta u saradnji sa Centrom za razvoj karijere prvi put ove godine, organizuje besplatan onlajn kurs francuskog jezika na A1.1 nivou, u želji da pruži priliku da tokom studentskih dana steknete nova znanja i unapredite svoje jezičke veštine kako biste se lakše zaposlili ili usavršili svoje veštine u inostranstvu.

.

Foto: Pixabay

Kurs je namenjen početnicima. Na konkurs se mogu prijaviti studenti svih nivoa studija sa fakulteta Univerziteta u Kragujevcu.

Za prijavu je potrebno dostaviti popunjen prijavni formular, potvrdu sa fakulteta o trenutnom statusu (potvrda treba da sadrži prosečnu ocenu ostvarenu tokom studija, kao i dužinu trajanja studija) i uverenje o završenim osnovim / master studijama (za studente koji su tek upisali master / doktorske studije i nemaju položenih ispita). Sve to treba poslati na mejl razvojkarijere@kg.ac.rs uz naslov Prijava za kurs francuskog jezika. 

Kurs traje13 nedelja. Nastava će se odvijati onlajn, jednom nedeljno u trajanju od 90 minuta.

Po završetku kursa, učesnici će polagati završni test i dobiti sertifikat o uspešno stečenom nivou znanja francuskog jezika, koji izdaje Univerzitet u Kragujevcu.

Broj mesta je ograničen.

 


Tagovi

Možda te još zanima:

.

Konkurs za esej

Fondacija Konrad Adenauer u Beogradu i Institut za javnu politiku raspisali su Konkurs za esej "O meni se radi! Zašto…

.

Konkurs Vikimedija Srbije

Vikimedija Srbije je i ove godine raspisala konkurs za dodelu sredstava u cilju realizacije projekata iz oblasti slobodnog znanja i…

.

Za žene u akademskoj zajednici i aktivnosti protiv militarizma

Rekonstrukcija Ženski fond pokrenula je dva konkursa, za stipendije "Žarana Papić" i za "Specijalni fokus".

.

45 minuta o mobilnosti tokom studija

Zum kafica posvećena mobilnosti tokom studiranja biće održana u utorak, 20. februara u 11 časova. Tokom ove onlajn sesije biće…

.

Regionalni literarni konkurs

Klub putnika raspisuje regionalni nagradni konkurs “Spasimo putopis“. Kao i prethodnih godina, traže originalne, inovativne i iskrene priče koje nisu…

.

Stipendije Vlade Slovačke

Ministarstvo prosvete, nauke, istraživanja i sporta Vlade Republike Slovačke raspisalo je konkurs za dodelu međunarodnih stipendija. 

  • 18:00 Popodne na O radiju
  • 18:30 Album nedelje
  • 18:45 Lampica
  • 19:00 Popodne na O radiju
  • 19:10 Vredi pročitati

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo