...
TRENUTNO00:00 - 06:00Music Mix by Bea

Društvo

Nedeljni vodič od 12. do 18. avgusta

11.08.2019.

Nikad nije previše vruće za dobre izložbe i dobre svirke!

.

Ponedeljak, 12. avgust

Izložba grafika Milice Sekulić, aka Micka Lifa, biće održana u Kulturnom centru Lab. Rođena je 1993. godine u Novom Sadu. Završila školu za dizajn Bogdan Šuput u Novom Sadu, student je IV godine Akademije umetnosti u Novom Sadu na studijskom programu Grafika u klasi prof. Anice Radošević. Nakon više od 14 izložbi sada stiže i u Novi Sad. Početak je u podne.

OPENS festival boja biće održan na Štrandu. Kako navode organizatori, sada imaš prava da svet obojiš onako kako ga ti vidiš, imaš prava do promeniš taj svet, imaš prava da uzmeš stvari u svoje ruke i imaš prava da svoju energiju i kreativnost pretvoriš u boje. Od 16 do 18h svi posetioci će moći da posete štandove sa organizacijama koje će imati različite aktivnosti i radionice. Zagrevanje za žurku počinje u 17 časova, a prvo bacanje boja se očekuje oko 18. Žurka će trajati do 23. Ulaz je besplatan, a moći ćete da donirate novac u humanitarne svrhe u okviru redovne akcije kupališta Štrand - Humanitarni ponedeljak.

Utorak, 13. avgust

U Kulturnom centru Lab čeka vas Experiment 004. Kroz neformalan i opušten razgovor u bašti uz muziku koju inače nećete čuti u klubu, gost ovoga puta biće Vladimir Aćić. Nakon live intervjua koji možete pratiti na KC Lab fejsbuk stranici, od 21:00, Avoid aka Vladimir Aćić će vrteti muziku u KC Lab-u gde se možete pridružiti. Ulaz je 150 dinara, a početak u 19.

Sreda, 14. avgust

Predrag Okiljević i Dunja Crnjanski nastupaju kao duo prvi put i uspostavljaju improvizovane dijaloge u Kulturnom centru Lab. Muzički materijal koji nastaje presek je svega onog što znaju i vole da sviraju i slušaju. Predrag Okiljević svira tenor saksofon, rođen je 1987. godine u Zaječaru gde je pohadjao osnovnu muzičku školu. Diplomirao je na Pravnom fakultetu Univerziteta u Novom Sadu, gde živi i radi. Od 2010. godine aktivan je učesnik muzičke scene. Dunja Crnjanski završila je osnovne i master studije klavira na Akademiji Umetnosti u Novom Sadu i specijalističke studije kamerne muzike na Fakultetu muzičke umetnosti u Beogradu. Članica ansambla "Restrikcije", umetničkog kolektiva Petar Drapšin i organizacije "Per.Art" koja deluje u oblasti savremene izvođačke umetnosti. Početak je u 21.

Četvrtak, 15. avgust

Priključite se radionici i nastupu Rhizoming Nomads kolektiva u Kulturnom centru Lab. "Life Resonance is dedicated to research the ignored content of the psyche through various methods and transform these materials into creation." Radionicu vodi internacionalni Buto performer Adam Koen od 13:30 do 16:30 a cena participacije je 500 dinara. Po završetku radionice sledi performans kolektiva sa učesnicima radionice.

Ovaj dan u okviru Leta na Brod teatru obeležiće Plavi ptičić. Na bubnjevima Robert Radić (Veliki Prezir), električna gitara Robert Telčer ( Partibrejkersi ), još jedna električna gitara Zoran Lekić (Atheist Rap), bas Dušan Ševarlić (Anton & Hevi Hipi Bejbi) i vokal, akustična gitara i usnjak Goran Polovina (ex. Minstrel) ali i gratis  Supernova Tisa Lekić. Početak je u 21.

Petak, 16. avgust

Još jedno odlično veče na Brod teatru čeka vas uz Keckeca i Šinobuse. Ulaz je kao i za sve događaje besplatan, a početak je u 21.

Subota, 17. avgust

Un, Dos, Tres, Cuatro, a sada je došli već do Cinco izdanja Urban Latin & RnB žurke koja je instant postala favorit publike koja dolazi u Firchie.. Vanjanja svojim muzičkim odabirom sprema jedinstven provod koji će da vas razdrma, ali i ugreje i rashladi u isto vreme. Ulaz je 200 dinara pre i 300 dnara nakon ponoći. Početak je od 22.

Možda te još zanima:

.

Netfliks napravio bilbord kakav niste videli do sada

Za nastavak akcionog trilera "Cena spasa 2" (Extraction), striming platforma Netfliks napravila je džinovski poster koji publici pruža priliku da…

.

Nedeljni vodič od 9. do 15. marta

Proleće nam polako stiže, a dokaz su odlični događaji ove nedelje!

.

Nedeljni vodič od 2. do 8. marta

Početak marta donosi nam veliki izbor događaja!

.

Nedeljni vodič od 24. februara do 1. marta

Sudeći po raznovrsnosti i broju ovonedeljnih događaja, petak postaje nova subota! 

.

Nedeljni vodič od 17. do 23. februara

Najbolji način da odaberete mesto za izlazak je da konsultujete nedeljni vodič!

.

Nedeljni vodič od 10. do 16. februara

Dan zaljubljenih povod je za mnoge događaje ove nedelje. 

  • 00:00 Music Mix by Bea
  • 06:00 Music mix by Anja
  • 11:00 Y2K

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo