...
TRENUTNO13:00 - 13:10Pre podne na O radiju

Muzika / Festivali

I P!NK dolazi na Siget

22.03.2017.

Organizatori festivala Siget (Sziget) u Budimpešti objavili su da će ovogodišnji line up pojačati još jedna velika svetska zvezda. P!INK je pre nekoliko godina već nastupala na "Ostrvu slobode", a ove godine ona će 9. avgusta svojim nastupom otvoriti festival. 

.

Od kako se pojavila na muzičkoj sceni 2000. godine, P!nk (Alecia Moore) je objavila sedam albuma, prodala više od 60 miliona primeraka albuma i preko 130 miliona singlova, kao i skoro 2,5 miliona DVD izdanja u čitavom svetu.

Do sada je imala 14 singlova na top 10 listi Billboard Hot 100 chart (četiri na prvom mestu). Pored toga, dobila je tri Gremi nagrade, tri Billboard Music nagrade, šest MTV nagrada, a nosilac je i Billboard nagrade za "Ženu godine u 2013". 

Prošle nedelje je objavljeno da će na ovogodišnjem Sigetu nastupiti i Wiz Khalifa, The Vaccines, Paul Van Dyk, Rita Ora, Alex Clare, Dimension, The Courteeners, HER i Bassjackers, dok se među izvođačima koji su još ranije najavljeni nalaze i Kasabian, Major Lazer, Dimitri Vegas & Like Mike, Flume, PJ Harvey, Alt-J, Tom Odell, Interpol, White Lies, The Kills, Bad Religion, Billy Talent i mnogi drugi.

Od 21. marta su u prodaji i jednodnevne ulaznice za festival, a i dalje su na raspolaganju petodnevni i sedmodnevni kompleti karata koji su po sniženoj ceni dostupni do 31. maja. Sve informacije o ulaznicama za Siget možete pronaći na sajtu festivala.

P. N.

Možda te još zanima:

.

Nedeljni vodič od 13. do 19. maja

Zanimljivih događaja ne nedostaje ni ove nedelje u Novom Sadu.

.

Nedeljni vodič od 06. do 12. maja

Početak maja donosi nam veliki izbor događaja!

.

Ritam Evrope! ove godine od 7. do 10. maja

Ovogodišnja manifestacija Ritam Evrope! održava se od 7. do 10. maja u Novom Sadu i obuhvata četiri događaja. Kakos u…

.

Otvoren konkurs za Nagradu Milan Mladenović 2024

Zadužbina Milana Mladenovića otvorila je konkurs za "Nagradu Milan Mladenović 2024". Pod sloganom "Prijavi svoju stvar" konkurs je otvoren od…

.

Zasviraj na EXIT festivalu

EXIT festival i kompanija Visa su raspisali tradicionalni Play @ EXIT konkurs, u okviru kojeg će ukupno šest izabranih autorskih…

.

Nedeljni vodič od 29. aprila do 5. maja

Prvu nedelju maja zauzeli su praznici, ali pronašli smo nekoliko zanimljivih događaja u toku ove praznične nedelje.

  • 12:00 Pre podne na O radiju
  • 12:30 Album nedelje
  • 13:00 Pre podne na O radiju
  • 13:10 Vredi pročitati
  • 13:20 Tehnologija

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo