...
TRENUTNO11:00 - 12:00U kakvoj zemlji želim da živim

Muzika / Festivali

Amelie Lens i Maceo Plex na Exitu!

08.06.2021.

Organizatori ovogodišnjeg Exit festivala objavili su da će se Amelie Lens, Maceo Plex, Tijana T, Magdalena i Andrew Meller pridružiti već ranije objavljenim izvođačima na mts Dance Areni, dok će line up No Sleep Novi Sad bine pojačati Patrice Bäumel, Agents Of Time, Farrago, Adiel i Roman Flügel.

.

Maceo Plex

Ranije je već objavljeno da će se na ovogodišnjem Exitu, koji se planira od 8. do 11. jula, pojaviti David Guetta, DJ Snake, Tyga, Robin Schulz, Asaf Avidan, Paul Van Dyk, Sabaton, Honey Dijon, Paul Kalkbrenner, Nina Kraviz, Boris Brejcha, Artbat, Hot Since 82, Sheck Wes, Topic, Satori, Meduza, Denis Sulta, Amira Medunjanin, Laibach i brojni drugi izvođači.

Precizan raspored dosad objavljenog programa po danima dostupan je na zvaničnom sajtu festivala, uporedo s početkom prodaje jednodnevnih ulaznica.

U prodaji se trenutno nalazi ograničen kontigent ulaznica po promo ceni od 6.990 dinara i uz uštedu od 40 odsto u odnosu na finalnu cenu. Sve ulaznice kupljene za izdanje 2020. važe za ovogodišnji festival.

Ograničen kontigent jednodnevnih ulaznica, po poklon ceni od 1.990 dinara pušten je u prodaju u utorak 8. juna. Ulaznice se mogu nabaviti putem zvanične stranice festivala, kao i putem prodajne mreže Gigs Tix.

exit 2021 lineup png

Vodeći srpski muzički festivali su nedavno predstavili protokol koji predviđa da će na domaće festivale moći da uđu oni koji su vakcinisani, imaju potvrdu da su preležali Covid-19, koji poseduju negativan PCR ili antigenski test.

Krizni štab se pozitivno izjasnio o tom protokolu i predvideo povratak domaćih manifestacija od 21. juna, pod uslovom da je najmanje 50 odsto punoletnih građana vakcinisano do tog datuma, uz dalje poboljšanje epidemiološke situacije.

Ujedinjeni festivali Srbije pokrenuli su nakon toga i nacionalnu kampanju za vakcinaciju mladih zahvaljujući kojoj se sam proces ubrzao.

Možda te još zanima:

.

Hajde da uživamo pa šta bude

Približava se Exit festival, a O radio vam lagano predstavlja izvođače.  Drugog dana festivala, 9. jula, na Fusion bini nastupaju…

.

Istina koja nas pokreće

Kultni beogradski pank rok bend NBG još u februaru prošle godine oglasio se novim albumom "Nama ostaje samo punk" (Multimedia…

.

Krizni štab dao saglasnost za održavanje festivala

Ujedinjeni festivali Srbije dobili su od Kriznog štaba saglasnost za održavanje ovog leta, pod uslovima iz bezbednosnog protokola Safe Events…

.

Exit stiže u Bugarsku i Kinu

Nakon što je nedavno najavljena saradnja sa jednim od vodećih američkih klupskih prostora, klubom "Space" u Majamiju, Exit festival će…

.

Više od 70 odsto posetilaca Exita vakcinisano ili preležalo koronavirus

Više od 70 odsto fanova koji su kupili karte za ovogodišnji Exit je vakcinisano ili preležalo koronavirus, pokazala je anketa…

.

Je li ovo to što želimo?

U novu godinu se ulazi sa novim planovima, sa listama koje treba da ispunimo i sa nekom unutrašnjom potrebom da…

  • 10:30 Tehnologija
  • 10:45 Prava stvar
  • 11:00 U kakvoj zemlji želim da živim
  • 12:00 Pre podne na O radiju
  • 12:45 Lampica

Anketa

Da li ste se vakcinisali?

Oradio logo