...
TRENUTNO20:00 - 00:00Music Mix by Bea

Lifestyle / Video igre

Dok čekamo GTA VI stižu nam remasteri starih naslova

09.10.2021.

Čitav internet već godinama bruji o novom nastavku GTA franšize. Rockstar Games nam je spremio remasterizovanu verziju tri naslova iz 3D ere ovog serijala.

.

Nove "stare" verzije igara GTA 3, GTA: Vice City i GTA: San Andreas imaće, kako navodi izdavač, grafička unapređenja i moderan gejmplej dok će klasičan izgled i atmosfera biti zadržana. Za sada, nema više detalja poput nekih snimaka, ali nas sve to očekuje narednih nedelja.

Rockstar je objavio da će se "Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition" pojaviti na većini platformi do kraja ove godine, dok će mobilne verzije pričekati prvu polovinu 2022. Stare verzije igara će, na žalost, biti povučene sa onlajn prodavnica.

U pripremi je i nova verzija GTA V koja će biti prilagođena najnovijoj generaciji konzola, koja će takođe izaći 2022. godine.

Remasteri su, izgleda, novi trend u svetu gejminga. Stare igre imaju fanove koji ih jednostavno obožavaju a izdavači očigledno žele to da iskoriste.

(Games Radar)

Možda te još zanima:

.

Cities: VR - nova zabava za graditelje

Na ovom svetu postoje dve grupe ljudi - oni koji vole Sims i oni koji vole Sim City. Kako je…

.

Kamere novih telefona će vas stalno snimati, privatnost je prošlost

Novi Qualcomm procesor će od sledeće godine omogućiti kamerama da uvek skeniraju vaše lice, čak i kada ne koristite telefon.

.

Istraživači razvili ultra-kompaktnu kameru veličine zrna soli

Istraživači sa Univerziteta Prinston i Univerziteta u Vašingtonu razvili su sistem za snimanje koji je veličine zrna soli. Izgrađen je…

.

Yugo: Kakav god da je, volimo ga jer je naš

Kada je prvi Yugo sišao sa proizvodne trake u Kragujevcu, mnogi od nas nisu bili ni rođeni. Sa druge strane,…

.

Twitter zabranio deljenje tuđih fotografija i snimaka

Twitter je saopštio da na svojoj platformi neće dozvoliti deljenje privatnih podataka, kao što su fotografije i video snimci, bez…

.

Spotify ukida funkciju koja je podržavala bezbedniju vožnju

Spotify se sprema da okonča podršku za aplikaciju koja olakšava pristup kontrolama za slušanje muzike tokom vožnje. Trenutno nije poznato…

  • 15:00 90 u 60
  • 16:00 Music Mix by Bea
  • 20:00 Music Mix by Bea

Anketa

Koliko se uvođenje kovid propusnica pokazalo kao dobra mera protiv koronavirusa?

Oradio logo