...
TRENUTNO15:00 - 16:00Music mix by Anja

Lifestyle / Tehnologija

Spotify ukida funkciju koja je podržavala bezbedniju vožnju

30.11.2021.

Spotify se sprema da okonča podršku za aplikaciju koja olakšava pristup kontrolama za slušanje muzike tokom vožnje. Trenutno nije poznato kada će ova promena biti implementirana – Car View i dalje postoji kao opcija u Spotify aplikaciji (bar za određene korisnike), ali se sugeriše da je u pripremi zamena za karakteristiku koja poboljšava bezbednost tokom vožnje.

.

Ove informacije su se pojavile na Spotify forumu, a moderatori su bili jasni po pitanju planova kompanije kada su neki korisnici primetili da Car View nedostaje u njihovoj Spotify aplikaciji.

       SPOTIFY OMOGUĆIO BLOKIRANJE KORISNIKA

Sugeriše se da se u prelaznom periodu koristi Google Assistant za slušanje muzike u automobilu, posebno zbog činjenice da mod vožnje aplikacije radi uz Google Maps.

Korisnici su trenutno frustrirani i zabrinuti, jer Spotify nije još uvek zvanično objavio kakvi su planovi kompanije o zameni za Car View, niti kada će ona biti implementirana.

Izvor: B 92


Tagovi

Možda te još zanima:

.

Zabrana Tik-toka prošla Kongres

Paket za nacionalnu bezbednost, koji uključuje i mere zabrane Tik-toka širom SAD, usvojen je velikom većinom glasova u američkom Senatu.

.

Plata u Nemačkoj 9.000 evra mesečno, bez da ustanete iz kreveta

Nemački centar za avijaciju traži 12 kandidata koji će provesti 60 dana u krevetu, za potrebe nove studije koju sprovode…

.

Obiđite Srbiju za Prvi maj i Uskrs

Ako nas vreme ne prevari, kao što je to čest običaj za 1. maj, mogli bi ovo biti stvarno dobri…

.

Kina uklanja strane mrežne čipove do 2027.

Kina pokušava da eliminiše čipove strane proizvodnje do 2027. godine.

.

Veštačka inteligencija misli da ima dete

Sajt 404 Media izveštava o neobičnoj situaciji kada je u pitanju veštačka inteligencija, a u glavnoj ulozi se našao Metin…

.

Štampana ljudska krv za bolje lečenje teških bolesti

Jedan biotehnološki startap ima neobičnu zamisao - 3D štampanje ljudske krvi, kako bi se pravili bolji lekovi za retke ili…

  • 13:45 Prava stvar
  • 14:00 RetroTips
  • 15:00 Music mix by Anja
  • 16:00 Popodne na O radiju
  • 16:10 Pesma dana

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo