...
TRENUTNO06:00 - 11:00Music Mix by Bea

Lifestyle / Tehnologija

Spotify povećao cene pretplate

25.07.2023.

Popularna platforma za striming muzike Spotify odlučila je da prvi put nakon deset godina podigne cene pretplate u svojoj Premium kategoriji, na globalnom nivou.

.

Korisnici Spotify servisa u Srbiji su do sada plaćali pretplatu od 4,99 evra, 6,49 evra i 7,99 evra (u zavisnosti od paketa), a na kompanijskom sajtu već su dostupne nove cene za Premium pakete.

Tako Premium Individual paket sada košta 5,49 evra, Premium Duo ima cenu od 7,49 evra, dok je za Premium Family potrebno izdvojiti 8,99 evra na mesečnom nivou.

Spotify je istakao da će korisnici dobiti grejs period od mesec dana pre nego što nove cene stupe na snagu i imaće mogućnost da otkažu pretplatu. Za one koji ne žele da plaćaju pretplatu i dalje će biti dostupan besplatan sadržaj, ali moraće da gledaju reklame i oglase. Korisnici Premium paketa u strimingu muzike i ostalom sadržaju mogu da uživaju bez komercijalnog sadržaja.

Spotify trenutno ima oko 515 miliona korisnika koji su aktivni na mesečnom nivou, kao i preko 210 miliona pretplatnika, a na godišnjem nivou beleži rast od 15 procenata za broj onih korisnika koji plaćaju pretplatu.

Izvor:www.b92.net

Tagovi

Možda te još zanima:

.

Ove aplikacije su najgora noćna mora za bateriju telefona

Aplikacije društvenih mreža, striming aplikcije i određene mobilne igre poznate su po tome što prazne baterije pametnih telefona.

.

Viber objavio partnerstvo sa platformom Spotify

Partnerstvo će omogućiti korisnicima Vibera popuste i besplatni probni period na premijum pretplatu jedne od vodećih globalnih muzičkih striming platformi.

.

I audioknjige na Spotify aplikaciji

Sve je više onih koji nemaju vremena da se skrase uz obične knjige od papira, pa biraju audio naslove koje…

.

Spotify omogućio blokiranje korisnika

Spotify je apdejtovao način na koji blokirate drugog korisnika na svojoj platformi, dajući vam mogućnost da to sami učinite po prvi…

.

Novi igrač donosi nove odnose na tržištu muzike

Muzički striming servis Spotifaj (Spotify) od nedavno je dostupan u svim zemljama Balkana i bivše Jugoslavije. "Sada korisnici mogu da…

.

Tik-tok neće biti prodat, navode kineski vlasnici

Kompanija "Bajtdens", u čijem vlasništvu se nalazi Tik-tok, saopštila je da ne namerava da prodaje tu društvenu mrežu nakon što…

  • 00:00 Music mix by Anja
  • 06:00 Music Mix by Bea
  • 11:00 Y2K
  • 12:00 Radio Grafiti

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo