...
TRENUTNO21:00 - 00:00Music mix by Anja

Lifestyle / Tehnologija

Spotify omogućio blokiranje korisnika

25.11.2021.

Spotify je apdejtovao način na koji blokirate drugog korisnika na svojoj platformi, dajući vam mogućnost da to sami učinite po prvi put.

.

Ranije ste morali da kontaktirate korisničku podršku da biste nekog blokirali, ali sada možete da završite taj zadatak u aplikaciji Spotify, sa desktopa ili mobilnog uređaja. Korisnici već neko vreme traže način da direktno blokiraju druge. Kompanija je 2018. godine označila block funkciju kao dobru ideju. U 2019. Spotify je počeo da dozvoljava korisnicima da blokiraju izvođače koje nikada nisu želeli da čuju, opcijom "Don’t play this artist".

Da biste nekoga blokirali, jednostavno posetite njegov profil, izaberite "Block User" na mobilnom telefonu i ta osoba više neće moći da pristupi vašoj stranici, javnim listama za reprodukciju, niti da vidi vašu aktivnost slušanja. Spotify kaže da je uvođenje funkcije direktnog blokiranja deo njegove stalne misije da korisnicima pruži najbolje iskustvo koje može, istovremeno podstičući bezbedno okruženje za slušanje muzike i podcasta. Možete očekivati da će nova funkcija početi da se primenjuje ove nedelje.

Izvor: PC Press

Možda te još zanima:

.

Spotify povećao cene pretplate

Popularna platforma za striming muzike Spotify odlučila je da prvi put nakon deset godina podigne cene pretplate u svojoj Premium…

.

Ove aplikacije su najgora noćna mora za bateriju telefona

Aplikacije društvenih mreža, striming aplikcije i određene mobilne igre poznate su po tome što prazne baterije pametnih telefona.

.

Viber objavio partnerstvo sa platformom Spotify

Partnerstvo će omogućiti korisnicima Vibera popuste i besplatni probni period na premijum pretplatu jedne od vodećih globalnih muzičkih striming platformi.

.

I audioknjige na Spotify aplikaciji

Sve je više onih koji nemaju vremena da se skrase uz obične knjige od papira, pa biraju audio naslove koje…

.

Novi igrač donosi nove odnose na tržištu muzike

Muzički striming servis Spotifaj (Spotify) od nedavno je dostupan u svim zemljama Balkana i bivše Jugoslavije. "Sada korisnici mogu da…

.

Panel diskusija o pločama

Američki kutak Novi Sad obeležava Record Store Day uz panel diskusiju sa zanimljivim sagovornicima. U petak 19. aprila sa početkom…

  • 19:45 Prava stvar
  • 20:00 Vaš DJ sat
  • 21:00 Music mix by Anja

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo