...
TRENUTNO17:00 - 18:00Pop up

Lifestyle / Tehnologija

Skiff Mail je novi igrač na tržištu – glavni adut mu je šifrovanje

19.05.2022.

Skiff je poslednjih nekoliko godina proveo razvijajući platformu sa fokusom na privatnost, zajedničku obradu dokumenata, koja se može opisati kao "Google Docs sa enkripcijom". Sada kompanija cilja Gmail, a objavila je imejl servis pod nazivom Skiff Mail.

.

Konačni cilj za Skiff je da kreira kompletan radni prostor, nešto što je sveobuhvatno i široko poput Microsoft 365 i Google Workspace platformi, kako navodi Endrju Milič suosnivač i izvršni direktor Skiffa.

Ali, da bi se to ostvarilo, potrebno je da se uspostavi imejl servis, koji je i ključna odlika dve pomenute platforme. Milič ističe da je za svaku osobu, koja se odluči za Skiff Mail umesto za Gmail, ostatak proizvoda ove kompanije na samo klik od njih.

Trenutno, Skiff je dostupan za standardnu upotrebu, a zaradu ostvaruje od pretplata preduzeća. Nije istaknuto kakvi su planovi Skiffa za imejl, ali je napomenuto da će se napredne funkcije sigurno naplaćivati ubuduće.

Skiff Mail aplikacija trenutno radi na veb, Android i iOS sistemima, a izgledom dosta podseća na Gmail (minus boje i korisnički interfejs). Drugim rečima, u pitanju je osnovna imejl aplikacija. Trenutno nema podrške za prilagođene domene, ne možete proveriti svoj Gmail u Skiffu, a nema ni previše alatki za automatizovanje i organizovanje sadržaja.

Cilj sa Skiff Mailom je bio da se ponude sve najbitnije stvari - obrada teksta, pretraga, upravljanje prikačenim sadržajem i to je ono što servis radi sasvim dobro.

Izvor: www.b92.net

Tagovi

Možda te još zanima:

.

Za zabavu Štrand, za opuštanje Oficirac

Nedavno je počelo leto, a sa ovim godišnjim dobom kreće i sezona kupanja. Novi Sad ima nekoliko plaža pored Dunava, a…

.

Kako biti mehaničar sa čistim rukama?

Vreme je letnjih raspusta i odmora, što znači da imamo više vremena za bacanje nego inače. Kako to vreme lepše…

.

Malta: Omiljeno mesto za sezonske poslove

Mnogi od vas razmišljaju o tome da odmore posle fakulteta, da naprave pauzu, ili da se jednostavno  upuste u avanturu…

.

Internet Expoler: Voleli smo da ga mrzimo

Kompanija Microsoft je nedavno potvrdila da će uskoro staviti tačku na Internet Exporler, pretraživač koji je skoro tri decenije, na…

.

Napiši reportažu - konkuriši za nagradu

Fondacija "Biljana Bosnić Ognjenović“ pozvala je studente i profesionalne novinare da konkurišu za nagradu za najbolju tekstualnu ili video reportažu…

.

Resident Evil 4 - nastavak serije rimejka

U martu naredne godine nam stiže rimejk "Resident Evil 4", čime studio Capcom nastavlja sa izbacivanjem modernizovaniih verzija popularnog horor…

  • 16:30 Tehnologija
  • 16:45 Prava stvar
  • 17:00 Pop up
  • 18:00 Popodne na O radiju
  • 18:45 Lampica

Anketa

Da li ste vratili život na podešavanja pre korone?

Oradio logo