...
TRENUTNO00:00 - 05:00Music Mix by Bea

Lifestyle / Tehnologija

Prijavite se za IT Days 2015

09.12.2015.

Seminar o informacionim tehnologijama "IT Days 2015" okupiće 16. i 17. decembra na Ekonomskom fakultetu (EKOF) u Beogradu treću godinu zaredom studente i predavače iz poslovnog sveta, koji će kroz interaktivna predavanja diskutovati o IT sektoru u Srbiji.

.

Seminar organizuje studentska organizacija Grupa za SPEKOF, a u najavi događaja poručuju da su "IT Days 2015" pravo mesto za one koje zanima kako da započnu internet biznis, kako da društvene mreže koriste u poslovne svrhe, kako da kupuju i prodaju preko interneta, gde i kako da nauče kompjuterske veštine potrebne za posao i slično.

Ove godine studenti će moći da saznaju i kako da osnuju svoj startap, šta ih sve čeka ukoliko odluče da se bave preduzetništvom, kako mogu u Srbiji da ostvare zaradu putem interneta, kako da se oglašavaju na društvenim mrežama Facebook, Instagram i Twitter.

"Ideja da se organizuje ovakav seminar proistekla je iz želje da se predmeti na fakultetu koji se bave ovom tematikom obogate dodatnim primerima iz prakse. Pozivamo vas da nam se pridružite i uverite se sami u kvalitet sad već tradicionalnog IT Days-a koji je iz godine u godinu sve posećenij", poručuju organizatori.

Predavači će biti predstavnici marketinških agencija, blogeri i IT stručnjaci među kojima su IT konsultant Ivan Rečević, mlada marketing stručnjakinja Martina Anđelković, bloger Dragan Varagić i autor i IT-jevac Aleksandar Ašković. Prethodnih godina predavači su bili i predstavnici kompanija poput Majkrosofta, Telekoma, Telenora, Infostuda, ali i marketinških agencija poput Leo Burnetta, pa se i ove godine očekuje sjajan line up.

Učešće na seminaru je besplatno, zainteresovani se mogu prijaviti na online formi koja je dostupna i na zvaničnoj Facebook stranici seminara, a tamo naravno postoji i mnogo više informacija o celom događaju.

M.L.

Možda te još zanima:

.

Ekvador u očima umetnika: eksces kao estetska kategorija

Narcisu Alispahiću se dogodilo nešto najbolje što može da se desi jednom umetniku. Desio mu se život, u svoj snazi i…

.

Digitalni otpad, problemi i rešenja

Dnevne aktivnosti korisnika interneta povećavaju digitalni otpad jer svaki mejl, fotografija, video ili dokument koji sačuvamo online zahteva dodatni utrošak…

.

Ritam Evrope! ove godine od 7. do 10. maja

Ovogodišnja manifestacija Ritam Evrope! održava se od 7. do 10. maja u Novom Sadu i obuhvata četiri događaja. Kakos u…

.

OpenAI i Apple to su srca dva

Apple ponovo razgovara sa OpenAI, proizvođačem ChatGPT-a, kako bi pokrenuo neke AI funkcije koje dolaze u iOS 18.

.

Zasviraj na EXIT festivalu

EXIT festival i kompanija Visa su raspisali tradicionalni Play @ EXIT konkurs, u okviru kojeg će ukupno šest izabranih autorskih…

.

Lozinka će morati da se smisli i zapamti

U Velikoj Britaniji stupa na snagu nova regulativa koja zabranjuje prodaju tehnoloških uređaja sa slabim fabričkim lozinkama poput "admin" ili "12345". Ova…

  • 00:00 Music Mix by Bea
  • 05:00 Music mix by Anja
  • 10:00 Pre podne na O radiju

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo