...
TRENUTNO11:00 - 12:00U kakvoj zemlji želim da živim

Lifestyle / Tehnologija

Od sada možete imati 3D fotke

17.12.2020.

Ako biste da unesete malo živosti u svoje fotografije, obradovaće vas vest da je internet gigant Google odlučio da u pogon pusti opciju sa tom svrhom.

.

Naime, korisnici će biti u prilici da u okviru Cinematic photos, uz pomoć mašinskog učenja, dobiju fotku na kojoj se dimenzija određenih objekata povećava, dok pozadina ostaje statična.

Ukratko - 3D efekat.

Kao i kod svake AI alatke, početak će verovatno biti bagovit, mada dosadašnji primeri izgledaju dosta dobro. Cinematic obradu vrši automatski, a sačuvana fotografija zadržava 3D svojstva.

Distribucija bi trebalo da počine ovog meseca i očekuje se da će do sredine januara svi korisnici, koji ažuriraju aplikaciju Google Photos moći da joj pristupe u segmentu recent highlights.

Nova opcija podseća na Facebook 3D fotke, pa se podsetite kako to izgleda.

Ne zaboravite da je Google Photos najavio prestanak neograničene memorije za sve korisnike od 2021. godine i da će nekim korisnicima čak i brisati sadržaje!

Izvor:www.mondo.rs

Možda te još zanima:

.

Google Photos dobija novi izgled

Google Photos servis dobija novi dizajn koji podrazumeva jednostavniji interfejs, ali i nekoliko novih opcija.

.

Curator unosi red u tvoje fotografije

Ako na telefonu čuvaš gomilu fotografija, sigurno ti nije jednostavno da pronađeš baš onu koju želiš. Curator je aplikacija koja…

.

Brzo pronađite stari skrinšot!

Kad napravimo milion skrinšotova, nekih, u tom momentu nama bitnih razgovora, ili pak uslikamo gomilu mimova kako bismo ih kasnije…

.

Alternativa za Google Photos

Gallery Go je nova Google aplikacija dizajnirana tako da korisnicima sa lošim internet konekcijama omogući da čuvaju i obrađuju fotografije.

.

Do željene stipendije preko Facebook grupe

Sajt NajStudent otvorio je Facebook grupu Sa stipendijom na Ti kako bi studentima pomogao da sve informacije o stipendijama pronađu na…

.

TikTok kao simbol globalnog rata

Ako ste se rodili nakon 1995. godine, čestitamo, vi ste generacija Z. Politički ste angažovani i osvešćeni, ali samo na…

  • 10:30 Tehnologija
  • 10:45 Prava stvar
  • 11:00 U kakvoj zemlji želim da živim
  • 12:00 Pre podne na O radiju
  • 12:45 Lampica

Anketa

Da li ste se vakcinisali?

Oradio logo