...
TRENUTNO20:00 - 21:00Jump Around

Lifestyle / Tehnologija

Od sada možete imati 3D fotke

17.12.2020.

Ako biste da unesete malo živosti u svoje fotografije, obradovaće vas vest da je internet gigant Google odlučio da u pogon pusti opciju sa tom svrhom.

.

Naime, korisnici će biti u prilici da u okviru Cinematic photos, uz pomoć mašinskog učenja, dobiju fotku na kojoj se dimenzija određenih objekata povećava, dok pozadina ostaje statična.

Ukratko - 3D efekat.

Kao i kod svake AI alatke, početak će verovatno biti bagovit, mada dosadašnji primeri izgledaju dosta dobro. Cinematic obradu vrši automatski, a sačuvana fotografija zadržava 3D svojstva.

Distribucija bi trebalo da počine ovog meseca i očekuje se da će do sredine januara svi korisnici, koji ažuriraju aplikaciju Google Photos moći da joj pristupe u segmentu recent highlights.

Nova opcija podseća na Facebook 3D fotke, pa se podsetite kako to izgleda.

Ne zaboravite da je Google Photos najavio prestanak neograničene memorije za sve korisnike od 2021. godine i da će nekim korisnicima čak i brisati sadržaje!

Izvor:www.mondo.rs

Možda te još zanima:

.

Uspomene u Google fotografijama dobijaju novi izgled

Google fotografije redizajniraju svoju funkciju Memories kako bi bolje prikazale vaše drage snimke, sa novim interakcijama, tipovima memorije i deljenjem…

.

Google photos dostava

Google Photos od sada ima novu opciju u Americi. Korisnicima u Sjedinjenim američkim državama servis će isporučivati izrađene fotografije na…

.

Google Photos dobija novi izgled

Google Photos servis dobija novi dizajn koji podrazumeva jednostavniji interfejs, ali i nekoliko novih opcija.

.

Curator unosi red u tvoje fotografije

Ako na telefonu čuvaš gomilu fotografija, sigurno ti nije jednostavno da pronađeš baš onu koju želiš. Curator je aplikacija koja…

.

Brzo pronađite stari skrinšot!

Kad napravimo milion skrinšotova, nekih, u tom momentu nama bitnih razgovora, ili pak uslikamo gomilu mimova kako bismo ih kasnije…

.

Ove aplikacije su najgora noćna mora za bateriju telefona

Aplikacije društvenih mreža, striming aplikcije i određene mobilne igre poznate su po tome što prazne baterije pametnih telefona.

  • 19:30 Pesma dana
  • 19:45 Prava stvar
  • 20:00 Jump Around
  • 21:00 Music Mix by Bea
  • 22:00 Floating Sounds

Anketa

Koliko verujete veštačkoj inteligenciji?

 
Oradio logo