...
TRENUTNO11:00 - 12:00Radio Grafiti

Lifestyle / Tehnologija

Nove opcije Messengera

25.10.2021.

Konačno je Facebook Messenger dobio novu funkciju za grupne video pozive. Reč je o grupnom efektu koji podržava više video poziva u isto vreme čime je olakšana komunikacija između više članova. Takođe moguće je igrati igricu i u isto vreme biti na video pozivu sa više članova.

.

Povodom ove novine Facebook je saopštio: "Možete da birate preko 70 grupnih efekata, od igre u kojoj se takmičite da napravite najbolji hamburger do efekta sa slatkom narandžastom mačkom koja ulazi u svačije ekrane". Od novih efekata se očekuje da će pozitivno uticati na iskustvo korisnika.

Krajem meseca Facebook će dozvoliti pristup efektima tako da drugi programeri ili sami korisnici mogu da transformišu efekte. Facebook smatra da će grupni efekti pomoći ljudima da izraze ili razvijaju svoju kreativnost kroz iskustvo video poziva putem Messengera. 

Izvor: PC Press

Možda te još zanima:

.

Florida zabranjuje pristup društvenim mrežama

Guverner Floride Ron DeSantis potpisao je zakon kojim se deci mlađoj od 14 godina zabranjuje pristup društvenim mrežama. Takođe, za…

.

Smanjuje se upotreba TikToka

TikTok je prošle godine bio na prvom mestu kada je u pitanju broj preuzimanja, ali nije bio prva i po…

.

48.000 kompanija dalo Facebooku podatke o jednoj osobi

Facebook dobija podatke o korisnicima od velikog broja različitih kompanija, a nova studija koju je sproveo Consumer Reports daje bolji…

.

Uvode se ograničenja za Facebook i Instagram

Kompanija Meta najavila je primenu novih ograničenja pristupa određenim sadržajima za adolescente na Facebooku i Instagramu, kako bi promovisala "bezbednu…

.

Ove aplikacije su najgora noćna mora za bateriju telefona

Aplikacije društvenih mreža, striming aplikcije i određene mobilne igre poznate su po tome što prazne baterije pametnih telefona.

.

Ovo su najpopularnije aplikacije za dopisivanje u 2023. godini

Spisak najpopularnijih globalnih mobilnih aplikacija za slanje poruka, zasnovan na broju mesečno aktivnih korisnika, ažuriran je za 2023. godinu.

  • 10:30 Tehnologija
  • 10:45 Prava stvar
  • 11:00 Radio Grafiti
  • 12:00 Pre podne na O radiju
  • 12:30 Album nedelje

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo