...
TRENUTNO00:00 - 10:00Music Mix by Majkić

Lifestyle / Tehnologija

Mozilla premijum

12.09.2019.

Iako je Mozilla za sve korisnike trenutno besplatna, trebalo bi da se pojavi i Mozilla premium za poslovne korisnike koja će im pružati podršku koja se plaća.

.

Kako je preneo Benchmark, Mozilla je tiho predstavila novi proizvod za poslovne korisnike, koji sada mogu da kupe premijum podršku za Firefox.

Premijum poslovna podrška za Firefox košta 10 dolara po podržanoj instalaciji i nudi korisnicima mogućnost da privatno prijavljuju bagove, dobijaju ispravke bagova, imaju pristup privatnom potrošačkom portalu, kao i mogućnost da doprinose Firefoxu i roadmapu servisa.

Zanimljivo je da je Mozilla objavila svoj premijum proizvod, a ovo stiže svega nekoliko dana nakon što je kompanija najavila da ponovo lansira Test Pilot za Firefox, a prvi test program će biti Firefox Private Network (VPN servis koji će se plaćati), prenosi Neowin.

Možda te još zanima:

.

Oj, drugovi, je l' vam žao

Zbogom, Flashu – Microsoft napravio obaveznim uklanjanje iz Windows-a 10

.

Super Private Browsing mod u Firefoxu?

Mozilla ističe privatnost kao jednu od svojih ključnih karakteristika i želi da nastavi sa dugoročnim investiranjem u ovaj segment.

.

Firefox se vraća u borbu

Izvršni direktor Mozille Chriss Beard i njegov tim pripremaju se da nadmudre Chrome i pokušaju da vrate Firefox među vodeće…

.

Tor mode dodatak za Firefox

Sa ciljem unapređenja privatnosti korisnika povezivanjem na Tor mrežu, Firefox bi uskoro mogao da dobije Tor mode.

.

Uskoro novi Firefox za Android

U moru ljudi koji koriste Chrome, na pretraživač Mozilu nekako smo i zaboravili. Dobra vest je da se Mozila uskoro…

.

Super Private Browsing mod u Firefoxu?

Mozilla ističe privatnost kao jednu od svojih ključnih karakteristika i želi da nastavi sa dugoročnim investiranjem u ovaj segment.

  • 00:00 Music Mix by Majkić
  • 10:00 Pre podne na O radiju
  • 10:30 Tehnologija

Anketa

Da li ste se vakcinisali?

Oradio logo