...
TRENUTNO18:45 - 19:00Lampica

Lifestyle / Tehnologija

Microsoft Teams app za saradnju

03.11.2016.

Ako radite u timu sa svojim kolegama sa faksa ili ste tek pristigli u neku novu kompaniju u kojoj ćete raditi u narednom periodu, možete predložiti novost za lakšu komunikaciju. Microsoft je tokom ove nedelje na tržište izbacio još jednu chat aplikaciju, savršenu za saradnju u timovima.

.

Nova poslovna chat aplikacija Teams, biće deo Office 365 paketa kompanije Microsoft. Od konkurencije se trenutno razlikuje po nekoliko sjajnih funkcija kao što je chat sa temama, saradnja u okviru Office dokumenata i video chat sa više osoba.

Teams je prostor u kojem možete raditi na istom dokumentu ili čak održati sastanak tako što ćete ostati za svojim računarom i biti produktivniji u direktnoj prezentaciji konkretnih problema. Dizajniran je na temeljima saradnje u realnom vremenu.

Iako je tržište alatki za saradnju pretrpano, Tehnopolis naglašava da Teams ipak donosi neke zanimljive i pažljivo isplanirane funkcije koje mogu privući korisnike suparničkih aplikacija. Microsoft je prikazao kako neke od ovih funkcija rade, uključujući glavni ekran za svaki tim koji ima tab interfejs i tako omogućava lako lociranje fajlova, zadataka koje je potrebno kombinovati sa eksternim aplikacijama.

Bot pomagač, pod nazivom T-bot, takođe može pomoći u snalaženju u okviru aplikacije. Oni koji žele da isprobaju Teams, mogu mu pristupiti u okviru korisničkog previewa u Office 365. Teams će biti dostupan na 18 jezika u 181 zemlji.

M.L.

 

Možda te još zanima:

.

All You Need Is Coffee

Falio mu je drugi monitor, pa je program pokrenuo na - aparatu za kafu.

.

Microsoft Teams dostupan širom sveta

Softver Microsoft Teams smo već najavljivali, a sada je i zvanično dostupan korisnicima širom sveta u okviru Office 365 paketa.…

.

Ugašen projekat koji je Microsoft reklamirao "na sva zvona"

Microsoft više neće podržavati Windows Subsystem za Android, koji je omogućavao da Android aplikacije fluidno rade na Windowsu 11.

.

Majkrosoft i Semafor stvaraju novinarske priče uz AI podršku

Majkrosoft se udružio sa medijskim startapom Semafor kako bi se AI četbot tog tehnološkog giganta koristio u razvoju novinskih priča…

.

Google nas priprema za budućnost bez lozinki

Google ide korak dalje u tome da korisnike "nagovori" na napuštanje lozinke kao glavnog načina autentifikacije. Na svim njihovim uslugama…

.

Microsoft izbacuje WordPad iz Windowsa

Aplikacija za uređivanje teksta, po funkcionalnostima na pola puta između Notepada i Worda, nestaće iz Windowsa 10 i 11 nakon…

  • 18:00 Popodne na O radiju
  • 18:30 Album nedelje
  • 18:45 Lampica
  • 19:00 Popodne na O radiju
  • 19:10 Vredi pročitati

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo