...
TRENUTNO05:00 - 10:00Music mix by Anja

Lifestyle / Tehnologija

Google prikazuje detaljne informacije o kvalitetu vazduha u SAD

27.04.2022.

Google nam već pomaže da "udahnemo lako", tako što organizuje našu e-poštu ili prati naše sastanke, ali nedavno je ova kompanija objavila da radi na tome da korisnicima u SAD olakša pristup informacijama o lokalnom kvalitetu vazduha.

.

Prošle godine Google  je pokrenuo ažuriranje svojih Nest Hub-ova, kako bi se uočljivo prikazao lokalni AQI (indeks kvaliteta vazduha). Sada te informacije postaju dostupne na još više mesta, jer Google pretraga takođe počinje da prikazuje informacije o kvalitetu vazduha na nivou grada.

Ukucajte u Gugl "kvalitet vazduha" ili "zagađenja vazduha", možete i ručno da odredite lokaciju dok pretražujete ili da kliknete na "Odaberi oblast" da biste videi listu obližnjih stanica.

Pregled stanica se može proširiti da bi se prikazale detaljne informacije, a prebacivanjem na "uključi senzore vazduha" mapa će se popuniti iglama za sve lokalne AQI senzore.

Izvor: www.itsvet.com

Možda te još zanima:

.

AI preuzima vlast u budućnosti

Naučnik Džefri Hinton, koji se smatra "kumom veštačke inteligencije" kaže da će vlade širom sveta morati da nađu način kako…

.

ChatGPT dobija još podataka

Kompanije OpenAI i Reddit su sklopile partnerstvo, koje će omogućiti da ChatGPT četbot dobija podatke sa popularne platforme.

.

Nova funkcija za duže trajanje baterije

Android će imati više opcija za trajanje aktivnosti ekrana pre nego što se zaključa.

.

OpenAI i Apple to su srca dva

Apple ponovo razgovara sa OpenAI, proizvođačem ChatGPT-a, kako bi pokrenuo neke AI funkcije koje dolaze u iOS 18.

.

YouTube testira novi format reklama

YouTube najviše zarađuje od oglasa koji se prikazuju za vreme trajanja video-snimaka. Korisnicima ovo smeta, ali su ti oglasi razlog…

.

Google otpušta one koji su protiv "Projekta Nimbus"

Google je otpustio 28 zaposlenih koji su učestvovali u protestima protiv "Projekta Nimbus", odnosno, ugovora sa izraelskom vladom i vojskom…

  • 00:00 Music Mix by Bea
  • 05:00 Music mix by Anja
  • 10:00 Pre podne na O radiju
  • 10:10 Pesma dana

Anketa

Na koji način koristiš ChatGPT?

Oradio logo