...
TRENUTNO10:00 - 10:10Pre podne na O radiju

Lifestyle / Tehnologija

Gejmeri u Srbiji konačno dobijaju zvanični PC Game Pass

13.04.2023.

PC Game Pass je sada zvanično dostupan korisnicima u Srbiji i drugim okolnim zemljama.

.

Korisnici u Srbiji, ali i okolnim zemljama su do sada morali tokom registracije da unose podatke o tome da žive u nekoj od zemalja koje su imale podršku za Microsoftov Game Pass kako bi ga koristili.

To sada više neće biti potrebno, jer je PC Game Pass sada zvanično dostupan u Srbiji. Pored Srbije, servis je dostupan i u Crnoj Gori, BiH, Hrvatskoj, Severnoj Makedoniji i drugim zemljama.

Sada je PC Game Pass dostupan u ukupno 86 zemalja širom sveta, preko kojeg korisnici imaju pristup Microsoftovoj biblioteci igara, među kojima su i neki vrhunski AAA naslovi iz Bethesde i Xbox Game Studiosa. Tu je i pristup za EA Play i pogodnosti za Riot Games.

Servis je pretplatnicima dostupan po ceni od 9,99 evra mesečno. Dostupan je i promotivni period po ceni od jednog evra za prva tri meseca korišćenja PC Game Pass servisa.

PC Game Pass je u Srbiji dostupan po ceni od 800 dinara mesečno, a gejmerima će prva tri meseca biti dostupna po ceni od samo 110 dinara. Takođe, oni koji su učestvovali u testiranju servisa dobiće dva meseca besplatnog korišćenja.

Izvor:www.b92.net

Možda te još zanima:

.

Stižu nove funkcije za Windows 11

Dolazi i mnoštvo novih funkcija koje se odnose na IT i bezbednost.

.

Veštačka inteligencija pronašla lek protiv smronosne superbakterije

Koristeći veštačku inteligenciju (AI), naučnici su otkrili novi antibiotik koji može da ubije smrtonosne bakterije inače rezistentne na standardne antibiotike.

.

Šta treba znati o kampovanju: saveti za početnike

Otkad znam za sebe planiram da idem na kampovanje, ali nikako da krenem. Čini mi se komplikovano i skupo počinjati,…

.

WhatsApp konačno uvodi korisnička imena

WhatsApp, aplikacija za razmenu poruka koju trenutno koristi preko dve milijarde ljudi na globalnom nivou, namerava da unapredi svoju politiku…

.

Dragon Ball FighterZ: Kultna likovi u epskim borbama

"Dragon Ball Z" je jedan od crtanih filmova koji je obeležio početak dvehiljaditih na domaćim televizijama. To je, zapravo, bio…

.

Brain Decoder dekodira misli

Naučnici istraživači sa Univerziteta Teksas u Ostinu razvili su tehnologiju za dekodiranje mozga koja kombinuje fMRI skener i veštačku inteligenciju,…

  • 00:00 Music mix by Anja
  • 05:00 Music Mix by Bea
  • 10:00 Pre podne na O radiju
  • 10:10 Pesma dana
  • 10:20 Pre podne na O radiju

Anketa

Koliko verujete veštačkoj inteligenciji?

 
Oradio logo