...
TRENUTNO21:00 - 00:00Music Mix by Bea

Lifestyle / Tehnologija

Gejmeri u Srbiji konačno dobijaju zvanični PC Game Pass

13.04.2023.

PC Game Pass je sada zvanično dostupan korisnicima u Srbiji i drugim okolnim zemljama.

.

Korisnici u Srbiji, ali i okolnim zemljama su do sada morali tokom registracije da unose podatke o tome da žive u nekoj od zemalja koje su imale podršku za Microsoftov Game Pass kako bi ga koristili.

To sada više neće biti potrebno, jer je PC Game Pass sada zvanično dostupan u Srbiji. Pored Srbije, servis je dostupan i u Crnoj Gori, BiH, Hrvatskoj, Severnoj Makedoniji i drugim zemljama.

Sada je PC Game Pass dostupan u ukupno 86 zemalja širom sveta, preko kojeg korisnici imaju pristup Microsoftovoj biblioteci igara, među kojima su i neki vrhunski AAA naslovi iz Bethesde i Xbox Game Studiosa. Tu je i pristup za EA Play i pogodnosti za Riot Games.

Servis je pretplatnicima dostupan po ceni od 9,99 evra mesečno. Dostupan je i promotivni period po ceni od jednog evra za prva tri meseca korišćenja PC Game Pass servisa.

PC Game Pass je u Srbiji dostupan po ceni od 800 dinara mesečno, a gejmerima će prva tri meseca biti dostupna po ceni od samo 110 dinara. Takođe, oni koji su učestvovali u testiranju servisa dobiće dva meseca besplatnog korišćenja.

Izvor:www.b92.net

Možda te još zanima:

.

Zabrana Tik-toka prošla Kongres

Paket za nacionalnu bezbednost, koji uključuje i mere zabrane Tik-toka širom SAD, usvojen je velikom većinom glasova u američkom Senatu.

.

Plata u Nemačkoj 9.000 evra mesečno, bez da ustanete iz kreveta

Nemački centar za avijaciju traži 12 kandidata koji će provesti 60 dana u krevetu, za potrebe nove studije koju sprovode…

.

Obiđite Srbiju za Prvi maj i Uskrs

Ako nas vreme ne prevari, kao što je to čest običaj za 1. maj, mogli bi ovo biti stvarno dobri…

.

Kina uklanja strane mrežne čipove do 2027.

Kina pokušava da eliminiše čipove strane proizvodnje do 2027. godine.

.

Veštačka inteligencija misli da ima dete

Sajt 404 Media izveštava o neobičnoj situaciji kada je u pitanju veštačka inteligencija, a u glavnoj ulozi se našao Metin…

.

Štampana ljudska krv za bolje lečenje teških bolesti

Jedan biotehnološki startap ima neobičnu zamisao - 3D štampanje ljudske krvi, kako bi se pravili bolji lekovi za retke ili…

  • 19:45 Prava stvar
  • 20:00 RetroTips
  • 21:00 Music Mix by Bea

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo