...
TRENUTNO05:00 - 10:00Music Mix by Bea

Lifestyle / Tehnologija

ChatGPT za Android stiže do kraja meseca

26.07.2023.

Kada je OpenAI u maju objavio ChatGPT aplikaciju za iPhone, obećao je da će korisnici Androida uskoro dobiti svoju. Sada je kompanija objavila da će ChatGPT za Android biti dostupan korisnicima sledećeg meseca.

.

Nejasno je da li će aplikacija u početku biti dostupna samo u SAD-u, poput aplikacije za iPhone. OpenAI je proširio domet iOS aplikacije na više regiona samo nekoliko dana nakon što je objavljena, tako da će Android aplikacija najverovatnije uskoro biti dostupna u drugim zemljama, čak i ako se pokrene samo u SAD-u.

Ljudi već mogu da pristupe ChatGPT-u na Androidu preko pretraživača, ali interfejs, iako nije baš težak za navigaciju, nije idealan za mobilne uređaje. Korisnici iOS-a, na primer, dobili su podršku za Siri i prečice u junu. Oni mogu da kreiraju ChatGPT prompt u Shortcuts i da ga sačuvaju kao vezu za slanje prijateljima, a mogu zamoliti Siri da pokrene aplikaciju ili kreira te prečice, između ostalog.

OpenAI je nedavno počeo da testira novu opciju za ChatGPT Plus pretplatnike koja AI chatbotu daje neprekidnu memoriju. Kada je ova funkcija uključena, chatbot pamti ko je korisnik u svim razgovorima. Ova funkcija je dizajnirana da radi na čitavoj platformi, što znači da će korisnici Androida koji se odluče za plaćanje verovatno videti kontinuiranu memoriju u svojoj aplikaciji kada izađe.

Izvor:www.pcpress.rs

Tagovi

Možda te još zanima:

.

Apple najavljuje integraciju ChatGPT-a u Siri i svoje operativne sisteme

Apple će integrisati ChatGPT u Siri glasovnog asistenta i svoje operativne sisteme, kako bi sustigao konkurenciju u oblasti veštačke inteligencije.…

.

ChatGPT u obrazovanju: pomoć ili prepreka akademskom poštenju?

Primena veštačke inteligencije poslednjih nekoliko godina postala je sve učestalija među studentima, ali i profesorima na fakultetu. ChatGPT, jedan od…

.

ChatGPT dobija Mac aplikaciju

ChatGPT sada ima desktop aplikaciju – ali je za sada dostupna samo na macOS-u.

.

ChatGPT dobija još podataka

Kompanije OpenAI i Reddit su sklopile partnerstvo, koje će omogućiti da ChatGPT četbot dobija podatke sa popularne platforme.

.

Ažurirani ChatGPT podučava matematiku i flertuje

OpenAI je predstavio najnoviju verziju tehnologije koja stoji iza njegovog AI četbota ChatGPT. Zove se GPT-4o i biće dostupan svim…

.

OpenAI i Apple to su srca dva

Apple ponovo razgovara sa OpenAI, proizvođačem ChatGPT-a, kako bi pokrenuo neke AI funkcije koje dolaze u iOS 18.

  • 00:00 Music mix by Anja
  • 05:00 Music Mix by Bea
  • 10:00 Pre podne na O radiju
  • 10:10 Pesma dana

Anketa

Na koji način koristiš ChatGPT?

Oradio logo