...
TRENUTNO00:00 - 05:00Music Mix by Bea

Lifestyle / Tehnologija

Apple Watch Series 8 dolazi sa senzorom telesne temperature

19.04.2022.

Ako se Apple bude držao svog uobičajenog rasporeda, trebalo bi da prvi put vidimo Apple Watch Series 8 u septembru. WatchOS 9 ćemo verovatno videti po prvi put i na WWDC-u u junu. Ima još vremena do održavanja oba događaja, ali glasine o ažuriranju su sve čećša.

.

Prema izveštajima Bloomberga, očekuje se da će Apple ove godine otkriti tri nova modela sata. Zajedno sa serijom 8 i renoviranim Watch SE-om. Takođemožda će postojati i verzija sa robusnim dizajnom. Taj model bi bio usmeren na ekstremne sportiste.

Sa watchOS 9, Apple bi mogao da uvede nadograđeni režim niske potrošnje. Osim što omogućava korisnicima da vide vreme u režimu male potrošnje, njihov sat može da pokreće određene aplikacije.

Apple Watch Series 8 doneće kao novinu senzor telesne temperature. Pored toga, očekuje se da će Apple izgraditi praćenje atrijalne fibrilacije (AFib) sa novom funkcijom "opterećenja" za watchOS0 koja detektuje koliko često je osoba u stanju AFib-a tokom određenog vremenskog perioda. Takođe, u aplikaciji Workout biće dostupno više tipova vežbanja i metrika trčanja.

Što se tiče zdravstvenih funkcija koje korisnici ne bi trebalo da očekuju u novom modelu, dugo razmatrani monitor krvnog pritiska verovatno neće stići ove godine. Još jedna karakteristika o kojoj se dugo priča i koja verovatno neće biti modelu serije 8 je neinvazivno praćenje šećera u krvi.

Izvor: www.pcpress.rs

Možda te još zanima:

.

Apple u utorak predstavlja nove proizvode

Najvažniji događaj kompanije Apple i ove godine ostaće virtuelan. Biće održan u utorak, 14. septembra, a na njemu bi trebalo…

.

Alo policija, samo da javim da spavam

Apple Watch je nedavno predstavio novu funkciju za praćenje kvaliteta sna,  pa veliki broj korisnika ove uređaje nosi i tokom spavanja. Ovaj trend…

.

Uskoro novi iPhone?

Najprirodnija stvar koja dolazi sa razvojem tehnologije jeste da se kompanije trude ovaj razvoj da isprate. Tako bi u septembru…

.

Apple Watch može da dokaže ubistvo

Australijska policija uspela je zahvaljujući uređaju Apple Watch da obezbedi dokaze u slučaju jednog ubistva.

.

Za zabavu Štrand, za opuštanje Oficirac

Nedavno je počelo leto, a sa ovim godišnjim dobom kreće i sezona kupanja. Novi Sad ima nekoliko plaža pored Dunava, a…

.

Kako biti mehaničar sa čistim rukama?

Vreme je letnjih raspusta i odmora, što znači da imamo više vremena za bacanje nego inače. Kako to vreme lepše…

  • 00:00 Music Mix by Bea
  • 05:00 Music mix by Anja
  • 10:00 Pre podne na O radiju

Anketa

Da li ste vratili život na podešavanja pre korone?

Oradio logo