...
TRENUTNO15:00 - 16:00Music Mix by Bea

Lifestyle / Sport

Uskoro prijave za Noćni maraton

14.02.2017.

Uskoro će biti otvorene prijave za Noćni maraton! Tim maratonom proslavlja se Međunarodni dan Dunava, pored kog je i staza za trčanje. Možete da se prijavite za maraton, polumaraton i minimaraton od sedam kilometara.

.

Novosadski Noćni maraton biće održan u subotu 24. juna. Takmičari će trčati kejom jedan krug od sedam kilometara, tri kruga, odnosno polumaraton ili šest krugova, odnosno maraton. Novina ove godine je da maraton i polumaraton neće početi u isto vreme, već sa razlikom od dva sata.

Duž staze nalaziće se više od 150 volontera koji će biti zaduženi za bezbednost trkača. Na okretima, kao i na poziciji Start-Cilj, biće sudije. Na okretima će biti postavljene okrepne stanice, jedna samo sa vodom, a druga će pored vode imati voće, dekstrozu i slično.

Takmičari na sve tri trke dobijaju startni paket, odnosno majicu 8. Noćnog maratona, startni broj sa čipom za elektronsko merenje vremena, finišersku medalju, okrepu na stazi i ciljnu okrepu. Ako budete među prvima u finišu, dobićete i robne nagrade.

Prijave za Noćni maraton biće otvorene 20. februara i osobe koje se prijave tokom prve nedelje platiće kotizaciju 1.500 dinara, dok će nakon toga kotizacija biti veća. Više informacija o trkama pogledajte ovde.

J. Ž.

 

 

Možda te još zanima:

.

"Pokreni se!" na Noćnom maratonu

Osmi noćni maraton održava se u subotu, 24. juna, u Novom Sadu, a ova trkačka manifestacija okupiće nešto više od…

.

Vladimir Rašković Raš: Ravničarski alipinista

U svojoj bogatoj karijeri, bilo da je u pitanju njegov posao ili hobi, Vladimir Rašković Raš uspešno se oprobao u…

.

Poleteo prvi komercijalni cepelin proizveden u Kini

"AS700 Sjangjun" je naziv prvog komercijalnog cepelina proizvedenog u Kini, koji je tokom probnog leta bezbedno prevalio oko 180 kilometara na relaciji između…

.

Yahoo kupuje Artifact

Yahoo je najavio kupovinu Artifact, platforme za vesti vođenu veštačkom inteligencijom koju su osnovali Instagram kreatori.

.

Novi vremenski standard za Mesec

Bela kuća je objavila da je zatražila od NASA-e da do 2026. godine kreira novi vremenski standard za Mesec. Koordinisano lunarno vreme…

.

Budućnost rastavljena na delove

Rastavljanje uređaja na delove, koje je objavio FCC (Federal Communications Commission u SAD-u), nudi više informacija o tome kako Humane…

  • 13:45 Prava stvar
  • 14:00 Y2K
  • 15:00 Music Mix by Bea
  • 16:00 Popodne na O radiju
  • 16:10 Pesma dana

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo