Lifestyle / Sport

Akcija! Besplatne igre!

18.09.2020.

Onaj ko nikada nije igrao igru Football Manager, ne zna šta su neprospavane noći, propušteni ispitni rokovi i bračne krize. Onaj ko je igrao, zna šta je strast, potpuno zauzeće mozga i gde su krajnje granice ljudskog organizma bez sna.

.

Evo prilike da FM nabavite legalno, ali bez plaćanja! Veliko iznenađenje dolazi sa Epic Games Store platforme. Ovde već nedeljama unazad nije podeljena neka preterano vredna igra. Sada je prekinuta pauza sa čak tri kvalitetna naslova.

Prvi u ponudi je Watch Dogs 2, a povod za poklanjanje ove video-igre je to što uskoro izlazi i treći deo. Druga video-igra u ponudi je Football Manager 2020, o kome nije potrebno trošiti reči.

Treći je skromniji akcioni platformer koji vodi u svet sačinjen samo od papira i nalepnica sa prilično uvrnutim elementima. Taman ako želite da se odmorite od hakovanja i fudbala.

Sve trenutno besplatne igre možete preuzeti do 24. septembra. Potrebno je samo proći kroz proces kupovine i to je to, naslovi ostaju zauvek u vašem vlasništvu.

Izvor: b92.net

Možda te još zanima:

.

Igramo duže nego što postojimo

Vreme provedeno u igranju najbolje je porediti sa postojanjem ljudske vrste, koja je sa svim precima prisutna na Zemlji oko…

.

Spajdermen propo

Novi BionicWheelBot je robot inspirisan paukovima iz stvarnog života, pa se ponaša i kreće kao njegovi rođaci iz prirode.

.

Gde si, tebra, Srbine

Otkrivena nova vrsta ptice u Srbiji: dugorepi svračak koji zime provodi u Africi.  Snimljen je na području opština Bujanovac i…

.

Kako će se komarci boriti sami protiv sebe

Istrebićemo ih! Pod pokroviteljstvom biotehnološke kompanije "Okitec" iz Velike Britanije, počinje promovisanje operacije puštanja miliona genetički modifikovanih komaraca, kako bi…

.

Otkrivena smrtonosna tajna rimskih Vrata pakla

Pećina koju su stari Rimljani nazivali Vrata pakla i smatrali je ulazom u podzemni svet, imala je smrtonosnu tajnu, za…

.

Kako da oživite svoj telefon kada se potpuno "zamrzne"?

Nije teško resetovati Android uređaj, ali se stvari menjaju kada se telefon "zamrze", a komande prestanu da rade. To je situacija u kojoj…

  • 00:00 Music Mix by Majkić
  • 10:00 Pre podne na O radiju
  • 10:30 Tehnologija

Anketa

Koji je najbolji način da se zaustavi širenje koronavirusa?

Oradio logo