...
TRENUTNO00:00 - 05:00Music Mix by Bea

Lifestyle / Putovanja

Sanjarenje na sajtu iFly Magazina

11.05.2016.

Povodom 50. online izdanja iFly Magazina avio komapnije KLM, na adresi iFly50.com sada je dostupan pravi praznik za oči. Povodom jubileja, kompanija je na neobično lep način opisala 50 destinacija, kao 50 razloga da se podsetimo zašto je važno da što više putujemo.

.

Kako se navodi na sajtu kompanije, oni su pažljivo odabrali 50 destinacija za sanjarenje i uživanje, od bučnih i velikih gradova, do pustih plaža i kolosalnih planina. Osim svetski poznatih mesta kao što su Rio De Ženeiro, Njujork ili San Francisko, na spisku su i grad Zadar u Hrvatskoj i Mostar u Bosni i Hercegovini.

Destinacije su prikazane fotografijama visoke rezolucije, a postoje i one koje nude 360 view. Kada dugo držiš space dirku, učitava se detaljan info o lokaciji sa slike, sa dodatnim fotografijama i tekstom. U nekim slučajevima, space taster vas vodi ka prelepim video snimcima, recimo Golden Gate mosta u San Francisku, koji je u jutarnjim časovima gotovo potpuno obavijen maglom i vidi mu se samo vrh.

Takođe, jedan od lepših momenata je slika surfera na Havajima, a klikom na spejs otvara se neverovatan vazušni snimak velike grupe koja u sumrak jaše talase.

Za sve posetioce ovog sajta, KLM je obezbedio i šansu da učestvuju u nagradnoj igri. Potrebno je da od 50, lajkujete pet fotki koje su po vašem mišljenju najlepše ili iz nekog ličnog razloga vama najzanimljivije. Tako možete da osvojite putvanje na jedno od mesta koje ste lajkovali, a informaciju o eventualnoj nagradi dobićete na svoj mail.

U pozadini se čuje umirijuća muzika za odmor i sanjarenje, a naravno KLM nije propustio priliku da u ovom projektu koji oduzima dah reklamira i svoje usluge letenja. No, broj ubačenih stranica sa reklamama zanemarljiv u odnosnu na lepotu fotografija koje su ponodudili.

M.L.

Možda te još zanima:

.

Let na održivo sintetičko gorivo – prvi put u istoriji

Aviokompanija KLM je, zahvaljujući saradnji sa Šelom i holandskim Ministarstvom infrastrukture i upravljanja vodama, realizovala prvi komercijalni putnički let na…

.

Leteći tanjir na struju

Kompanija Zeva Aero za osnovni cilj ima razvoj personalnih, električnih letelica. Prvi koncept je leteće prevozno sredstvo s više rotora, koje ima sposobnost vertikalnog…

.

Xbox One zvanično ugašen

Proizvodnja konzole Xbox One je zvanično prestala, saopštio je Microsoft.

.

Novi gadget za potpunije VR iskustvo

Virtuelna stvarnost (VR) bi trebalo da ponudi korisnicima impresivno iskustvo, tako što u suštini isključuje korisnike iz stvarnog sveta korišćenjem slušalica.…

.

The Settlers: Franšiza koju Ubisoft vraća u život

Posle skoro deset godina pauze stiže novi naslov u nekada popularnoj seriji strategija The Settlers.

.

Sony nastavlja sa proizvodnjom PS4 konzole

Nabavka PlayStation 5 konzole je i dalje u domenu naučne fantastike za najveći broj kupaca, jer nedostatak delova ozbiljno usporava njihovu…

  • 00:00 Music Mix by Bea
  • 05:00 Music Mix by Bea
  • 10:00 Pre podne na O radiju

Anketa

Koliko se uvođenje kovid propusnica pokazalo kao dobra mera protiv koronavirusa?

Oradio logo